- הוסף לסימניות
הסגירה מראש היא רק בתשלום מראש בזמן ההזמנה, על מלוא הסכום, תשלום שלא יוחזר בשום מקרה.
כן, אני יודעת.
אבל אפשר לתת צ'קים דחויים, לא?
ומה זה "בשום מקרה"? אם לא בוצעה עסקה גם כאן תקף חוק הגנת הצרכן.
הסגירה מראש היא רק בתשלום מראש בזמן ההזמנה, על מלוא הסכום, תשלום שלא יוחזר בשום מקרה.
אולי כי זה הופך לתרומה...כן, אני יודעת.
כן, אני יודעת.
אין לי מושג, לא עבדתי במחלקה המשפטית שלהם...
ביטול צ'קים עלול להיות פלילי.
והעסקה היא שמירת המקום, והיא בוצעה. מבחינת בית ההחלמה, שמור לך המקום ששילמת, ביום ששילמת.
זה שעוד לא ילדת? בעייתך הפרטית. הם יוכלו להוכיח בקלות לבית המשפט, ששמרו לך את המקום ליום ההזמנה.
ואז תבואי לבית החלמה לפני לידה וייהיה לך ממש כיף
כם בית מלון וגם לא תצטרכי לטפל בתינוק...
לא הבנת אותי.
ביטול עסקה פרושו שהיולדת מודיעה לפני ההגעה על ביטול העסקה.
גם אז אין החזר כספי?!
אין.
לפי החוק, יש הגבלות על ביטול עסקת מלונאות.
ביטול יכול להיות תוך 14 ימים מההזמנה, ויותר משבעה ימי עסקים לפני התאריך המוזמן.
כל ביטול אחר, יכול להתחייב בתשלום מלא, לפי תנאי המלון שסוכמו מראש ובכתב.
אז יש, למה אין?!
אוכל לבטל 8 ימים לפני. הטוטאליות הזו מפחידה אותי...
אבל רק בתנאי שלא עברו 14 יום מאז שהזמנתאז יש, למה אין?!
אוכל לבטל 8 ימים לפני. הטוטאליות הזו מפחידה אותי...
אבל רק בתנאי שלא עברו 14 יום מאז שהזמנת
צודקת כי זה לא נכון המידע שכתבו לךמחר מתקשרת ומוודאת את הענין. משהו כאן לא הגיוני.
לא נכון.
כמדומני שאמרו לי שאפשר לבטל עד יום לפני,
והם גובים ע"כ 50 ש"ח.
לא מכירה את טלזסטון אבל באם וילד הזמנתי במוצאי ראש השנה ליום למחרת (ד' תשרי) עד אחרי יו"כ, והיה מקום.אתן מלחיצות אותי... ממתי אפשר לסגור על חדר? אפשר 4 חודשים מראש?!
אני חזרתי יום אחרייך... חבל שלא נפגשנו שם (אולי כן?...)אני חזרתי אתמול משם..... היה טווווווווווב!!!!
סגנון החדר מאוד תלוי בסגנון היולדת.
אני אישית, אין לי צורך בחדר פרטי, אני אוהבת חברה, לא אוהבת שמבקרים אותי בבית החלמה.
מבחינתי זה ימים של ניתוק ושקט. והולכת עם התינוק/ת לחדר הנקה.
כך שכל המעלות שציינו בעבור חדר פרטי לא רלוונטיות בשבילי ולעוד יולדות כמוני.
יש כאלה שמעדיפות את מראה החדר על פני כמות היולדות בחדר...
ולגבי הקומה למטה.... לא נעים בכלל.... בלית ברירה הייתי חייבת להיות שם לילה אחד, וזה היה ממש סיוט.
גם כרגע החפירות שם זה בתוך האוזניים כי זה קומת קרקע והכל רועד.
וגם כל דבר שאת צריכה מהחדר ואת בדיוק בחדר אוכל....או בקומות למעלה... מצריך טרחה בירידה ומעבר בחדר כביסה.
שיהיה במזל טוב!!
לא ממש הבנתיבחדרים הישנים גם יש פרטיות. יש וילון ליד כל מיטה.
אני לא ראיתי את מי שהיתה איתי בחדר עד שעזבתי.
תאמת שבטעו הגעתי לחדר ישן ועוד זוגי. ונהננתי הרבה יותר מבחדר החדש והלבד.
היה לי נקי ונעים וההנקה בחדר הנקה הוסיפה קצת צבע להרומונים המדוכאים.
ביום האחרון עברתי לחדר לבד ובעלי טען שאז הייתי הכי מצוברחת.
אני אוהבת חברה וזה ממש התאים לי.
מי שצריכה רק מיטה ופרטיות שתקח רק חדר לבד או שתשאר בבית.
כן צריך לשלם מראש את כל הסכום אם רוצים שהם ישמרו מקום/חדר מסויםאם זה נכון, אז כל אלה שהכפישו וכתבו שצריך לשלם את כל הסכום, צריכות לחזור בהן ולדאוג (איך???) שכל מי שקרא ואולי לא נכנס שוב לאשכול (הגיוני, לא?) יקבל את התיקון..
נקודה למחשבה לפני שכותבים דברים לא נכונים....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים