בשערי צדק אין 3 לילות אבל חוץ מזה זה מקום מהמם, (בעיקר מחלקה ד') תינוקיה מעולה, צוות מהמם עם יחס ומקצועיות מיוחדת, אני ממש ממליצה.....אין לי הרשאות לחכמת נשים- אז אני שואלת כאן.
אני מעוניינת לשמוע על בי"ח שנהניתן בו בלידה, אבל שיש לו תינוקיה פעילה (לאלו שלא רוצות ביות כלל), שקט- שמקפיד על שהות ביקור, ושיש אפשרות ל3 לילות (לא שחרור אחרי 36/48 שעות).
אשמח מאד לשמוע את המלצותיכן.
הייתם לאחרונה?הר הצופים
אני זוכר שמבחינת שקט ועמידה על שעות ביקור, היה קשוח.הייתם לאחרונה?
אשמח לשמוע ממה נהניתם שם... הבנתי שאין שם תינוקיה במהלך היום זה נכון?
איך המחלקה?
כנראה יש סיבות טובות להחלטה להעביר אותו מהעולם..בביקור חולים חדרי הלידה מאלפים..
אבל התנאי אשפוז זוועה..
להעביר אותו מהעולם?כנראה יש סיבות טובות להחלטה להעביר אותו מהעולם..
איפה בארץ במעיני הישועה יש בדיוק את כל התנאים דלעילאין לי הרשאות לחכמת נשים- אז אני שואלת כאן.
אני מעוניינת לשמוע על בי"ח שנהניתן בו בלידה, אבל שיש לו תינוקיה פעילה (לאלו שלא רוצות ביות כלל), שקט- שמקפיד על שהות ביקור, ושיש אפשרות ל3 לילות (לא שחרור אחרי 36/48 שעות).
שקט שם?איפה בארץ במעיני הישועה יש בדיוק את כל התנאים דלעיל
מעייני מקפידים על שעות ביקור, אבל פחות מקצועיים.שקט שם?
ממה שזכור לי שעות הביקור הן בגדר המלצה בלבד. האם זה השתנה?
ממי?אבל פחות מקצועיים.
מניסיון, ומידיעה אצל עוד כמה...ממי?
מאיפה הבאת את זה?
תעשי גוגל..להעביר אותו מהעולם?
באיזה אזור בארץ?אין לי הרשאות לחכמת נשים- אז אני שואלת כאן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים