- הוסף לסימניות
בדיוק בגלל זה אמרתי לפתוח... [הצבעים שונים לגמרי]תמונות יפות, אולי טיפה תעלי קונטרסט או רויה...........
אולי זה יקפיץ לך
הנה ניסיתי להדגים לך...מאוד יפה!
מצטרפת למה שאמרו- יש הרבה קיר למטה תחתכי קצת.
וגם בתמונה הראשונה הייתי מנסה שיראו קצת פחות מדרגות
וקצת יותר שמים.
אבל הרעיונות והפוזות מאוד יפים,וגם הילדה...
אה, ולייק על הכותרת!
וואו! מהמםם!!
לי הראשונה לא מפריע השרוף
בשניה קצת מפריעה לי שיש למטה יותר מדי רקע...היה צריך קיר קטן יותר..לדעתי...
את השניה ההייתי מגדילה וחותכת.
לדעתי הילדה שנמצאת שם קטנה למעלה- זה היופי של התמונה.. כמובן מוזמנות לחשוב אחרת, אבל זו דעתי האישית...בשניה- באמת יש מידי הרבה רקע מיותר
תודה מירי!!אסתי מהמם כמו תמיד! והילדה יפיפיה!
כותרת מדליקה!
את הראשונה הייתי טיפונת מחממת
ואת השנייה נורא נורא אהבתי ואני לא חושבת שצריך קיר יותר קטן, יש בזה משהו יפה רק שהייתי עושה טיפה קרופ למטה רק כדי למרכז את הילדה.
תודה!יוו תמונות מהממות!!!
את השניה ההייתי מגדילה וחותכת.
והראשונה מושלמת! אהבתי את העיבודש SARI B יצרה!!!
ושאפו על הכותרת!!! לייק ענק![]()
כיף לשמוע ממך!!תמונות מהממות!
וילדה מתוקה!
תודה! ותודה על הקרופ שעשית... ממש אהבתי..!מאוד יפה!
וגם בתמונה הראשונה הייתי מנסה שיראו קצת פחות מדרגות
וקצת יותר שמים.
אבל הרעיונות והפוזות מאוד יפים,וגם הילדה...
אה, ולייק על הכותרת!
תודה!!מקסים!
מקום יפה מצאת לך..
תודה אלישבע!!! כיף לשמוע...זה מדהים!!!!
כל כך אהבתי את הראשונה, התנוחה, ההבעה, הזוית, הכל
בשניה- באמת יש מידי הרבה רקע מיותר
כל תמונה פוסטר!!!
מקסים!
תודה לכולן!!אבל פשוט מהמם והילדה מתוקה!!
תודה, אני ינסהתמונות יפות, אולי טיפה תעלי קונטרסט או רויה...........
אולי זה יקפיץ לך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים