נגד עין הרע......נכתב ע"י יונה יונה;983586:בשביל מה התפוח??
(עץ הדעת??)
יקירתי, עץ הדעת -תפוח זו המצאה נוצרית.נכתב ע"י יונה יונה;983586:בשביל מה התפוח??
(עץ הדעת??)
למה את חושבת שלא שמתי??...נכתב ע"י נוי;983669:יקירתי, עץ הדעת -תפוח זו המצאה נוצרית.
על פי מקורותינו מדובר היה בתאנה או ב (אני לא זוכרת, אבל לא תפוח...)
ולההערות בהרחבה:
למה לא שמת לו עיתון, או ספר?
וחוץ מזה- יופי של תנוחה, יופי של פה מכווצ'ץ ומתוק ויופי של מזכרת לימים שחולפים מהר.
נכתב ע"י נוי;983669:יקירתי, עץ הדעת -תפוח זו המצאה נוצרית.
על פי מקורותינו מדובר היה בתאנה או ב (אני לא זוכרת, אבל לא תפוח...)
נכתב ע"י דני;983703:ממש מתוקי.
הייתי ממליצה לך לצבוע או את המשקפיים בשחור, זה ישדרג את המראה לחנון אמיתי.
(את יכולה עם ספריי, או לקה)
נכתב ע"י רבקי פרידמן;983739:מקסים! אהבתי את העומק שדה הרדוד......
זה תאורת סטודיו?
אצל האמריקאים זה מסמל את ההווי של בית הספר, חלק בלתי נפרד מארוחת 10:00 כנראה לכך התכוונה המשוררת.. תפוח + משקפי קריאה = ילד בית ספר.נכתב ע"י יונה יונה;983745:יודעת יודעת, ולכן זה הציק לי
כי אם שמים לו משקפיים לשם החנוניות אז התפוח בא לסמל את הדעת,
כך היה נראה לי.
לעינינו,
התמונה יפה מאוד והתפוח לדעתי מיותר לגמרי.
כן,משהו כזה,רק שלא ידעתי שזה אצל האמריקאים...נכתב ע"י אחינועם;983767:אצל האמריקאים זה מסמל את ההווי של בית הספר, חלק בלתי נפרד מארוחת 10:00 כנראה לכך התכוונה המשוררת.. תפוח + משקפי קריאה = ילד בית ספר.
אפילו לא שמתי לב לזה...תודה,תיקנתי.נכתב ע"י moti!a;983816:זווית הצילום בעייתית משהו
משהו בגוף לעומת הראש יוצר לי בעין עיוות
כאילו שהראש לא פרופורציונלי וענק מדי לגוף
הייתי מוחק את הגוף לגמרי ! משאיר את הראש והידיים
אין צורך לטעמי בחלק של הגוף זה רק גורע
בלי הנ''ל תמונה מצויינת, אהבתי גם את תוספת התפוח
![]()
ועל הדרך הוספתי עוד אחת....נכתב ע"י RacheliM;984263:אפילו לא שמתי לב לזה...תודה,תיקנתי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //