לגבי זהעופות - לקנות טריים, לתבל, להקפיא בתבניות - רק להכניס לתנור.
נכוןאמא שלי תמיד מכינה באירועים עופות על הפלטה!!
הכל נשמע טעים!מנה ראשונה - בורקס כרוב, קוראסון על רבע מלאווח לצפות בשומשום שחור, מעולה בהקפאה, לחמם בתנור או לא מכוסה על הפלטה (בחימום: הבורקסים עומדים, לא שוכבים אחד על השני)
רוטב - ניתן להכין את הבסיס של הפרטירות המטוגנות ובצל מטגן ולהקפיא, במקום עצמו להוסיף רוטב פטריות ולבשל, אפשר להוסיף גם כבדים)
סלטים לדעתי צריך 6:
2 ניגוב - טחינה, ודיפ עגבניות שרי - טוב בהקפאה
חציל בטעם כבד - ניתן להקפיא בצל מטוגן וחצילים מטוגנים / אפויים, וביום עצמו להוסיף ביצים קשות ולרסק.
2 מבושלים / מטוגנים וכו' - חצילים של @אגוז מלך פלפלים קלויים - שניהם מעולים בהקפאה
2 חיים - רוטב ניתן להכין מראש, מחזיק 3 שבועות במקרר, פיצוחים ניתן לקלות מראש ולהקפיא
עיקרית
אורז + ציפוי חמוציות - את הציפוי ניתן להכין מראש ולהקפיא, אורז - למנות מישהו שיכין ביום.
פשטידות- מעולה בהקפאה - חימום בתנור / ישירות על הפלטה, לפרוס לפני ההקפאה
בשר - גם מעולה בהקפאה - לקרר היטב, לפרוס, להקפיא בנפרד את הבשר ואת הרוטב, לחמם יחד עם הרוטב.
עופות - לקנות טריים, לתבל, להקפיא בתבניות - רק להכניס לתנור.
קינוח - לאוהבי הפירות רק טרי
אופציות של הקפאה - שייקים / קומפוט / מוסים / סופלה
בהצלחה ושיהיה במזל טוב.
בורקס כרוב בצורת קוראסון:אשמח למתכונים יותר ברורים לבורקס כרוב ולקרואסון (באיזה מילוי?)
ראשית, אני מאוד מקווה שלא היולדת היא זו שמתכננת להכין! כי אם כן, זה לחלוטין לא שווה את החיסכון!
אפשר מתכון של האסאדו מפורק?למה ראשונה אפשר קרואסון אסאדו מפורק
אני הכנתי שתי בריתות בבית והקפאתי הרוב לפני...מכירה מישהי שהכינה את רוב האוכל לפני הלידה אבל כמויות העבודה שנשאר להם אח"כ- לשנע, לחמם, לסחוב, לקנות הייתה עצומה.
מבחינתם זה היה משתלם כי היה באמת אוכל יותר מושקע מקייטרינג אבל הסבתא עזרה הרבה וזה היה לא פשוט.
בברית האחרונה שלנו אמא שלי הכינה את הברית. היא אשה שמכינה המון אירועים משפחתיים והיא אמרה שפעם הבאה שהיא מכינה ברית זה רק בתנאי שהיולדת לא אצלה. שזה המון לחץ בלי השוואה להכנת אירועים אחרים.
אבל לא באתי לחנך...
אם אתם מחליטים לעשות לבד- יש לכם כאן מבחר גדול של רעיונות
והעיקר שיהיה הרבה נחת, בשמה ומזל טוב
ומי דאג לחמם, לשנע לאולם, לקנות שתיה וח"פ וכו'?אני הכנתי שתי בריתות בבית והקפאתי הרוב לפני...
פעם בשרי ופעם חלבי ויצא מושלם.
תלוי ההתארגנות מראש.
והייתי יולדת אחרי ניתוח
וואו! מקווה שהיית בסדר עם זה.אני הכנתי שתי בריתות בבית והקפאתי הרוב לפני...
פעם בשרי ופעם חלבי ויצא מושלם.
תלוי ההתארגנות מראש.
והייתי יולדת אחרי ניתוח
ואוואני הכנתי שתי בריתות בבית והקפאתי הרוב לפני...
מותר לעשות ברית חלבית?פעם בשרי ופעם חלבי ויצא מושלם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים