אל דאגהאני מקווה
וול.. אין שם הרבה דברים 'יהודיים' בהגדרה, למעט בית הכנסת... אז אין חידוש אם ייצרו את זה.אתה לא חושב ?
יש משחקים יהודיים אמריקאים, בובות כאלה.וול.. אין שם הרבה דברים 'יהודיים' בהגדרה, למעט בית הכנסת... אז אין חידוש אם ייצרו את זה.
ובנוגע ללגו ופליימוביל יהודיים, זה יהיה כיף, אולי, אבל ממש לא ריווחי 'כי אתם המעט...'
מצווה קינדער.יש משחקים יהודיים אמריקאים, בובות כאלה.
לא זוכרת מה השם, אבל בחו"ל זה מאד מצליח. בארץ פחות
זהו זכור לי שבתור ילדה היה לנו אותם, אבל לא ראיתי אותם אצל אף אחד אחר... זה בובות פלסטיק גומי קטנות כאלה, בגודל של פליימוביל אבל גוש אחד... וזה הכל סביב נושאים לדוגמא ביקור חולים, גמ"ח וכו', נכון?מצווה קינדער.
למה פחות? מצליח מאוד גם פה![]()
כן.. מכיר. רק שאת אלה יזם מן הסתם איזה יזם קטן ומבריק, חשב, תכנן, והדפיס בובות בסין ודולרים בברוקלין וגאולה. כשמדברים על חברות ענק כמו לגו ופליימוביל, זה פשוט עולם אחר. לגמרי. כל מוצר חדש, ויהיה הכי קטן, מלווה בעלויות מחקר ופיתוח גבוהות מאוד. מאוד! שכמובן לא מצדיקות את עצמן כשמדובר בקהל קטן ומאוד נישתימשחקים יהודיים אמריקאים
נכוןנכון?
איך עשית את העיגולים
מאוד פשוט. יצרתי עיגול אחד, והכפלתי ואיחדתי וחוזר חלילה, עד שהיה לי משטח בגודל סביר. אח''כ זה פשוט להניח ולהכפיל לפי הצורך בכל מבנה. הסיוט הגדול הוא בצביעה שלהם, להצליל כל אחד בנפרדאיך יוצרים את כל העיגולים האלו של הלגו בכזאת סימטריה?
פאדיחות >_<ש שגיאת כתיב באנגלית- OFFICE (פעמיים F)
סליחה?מפריע לי רק הפרספקטיבה ההפוכה
היית עושה הצללה בצבע כלשהו בשכבה נפרדת, לפני שהיה לך משטח גדול, ומכפיל אותה כל פעם עם הכפלת המשטח, מאחד וכו'.מאוד פשוט. יצרתי עיגול אחד, והכפלתי ואיחדתי וחוזר חלילה, עד שהיה לי משטח בגודל סביר. אח''כ זה פשוט להניח ולהכפיל לפי הצורך בכל מבנה. הסיוט הגדול הוא בצביעה שלהם, להצליל כל אחד בנפרד![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים