- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;2467097:אצלנו בבית שאן אין פקקים. מה ננעלתם על העיר המפויחת הזו?
באמת תמוה מה ראו 182,799 תושבי 'בני ברק' לא לעבור ל'בית שאן' (16,900)
אך במקרה כבודו מירושלים לא?!
נכתב ע"י נתין;2467097:אצלנו בבית שאן אין פקקים. מה ננעלתם על העיר המפויחת הזו?
נכתב ע"י מרשי;2467127:לא יודעת מה נתפסתם על להוריד את הרמזורים.
רמזורים זה דבר טוב שמונע תאונות.
לי באופן אישי באיזור שלי כמעט כל הצמתים מרומזרים (לא בבני ברק...)
וזה ממש נוח שאני יכולה לעבור את הכביש בבטחה, למרות שמעכב בכמה דקות, זה רק עניין של הרגל.
מהתאורים שלכם נשמע שהבעיה היא בתכנון לקוי של הרמזורים
תנסו לטפל בבעיה, במקום למחוק אותה.
נכתב ע"י חויד;2467225:כיכרות ופסי האטה מונעים הרבה יותר תאונות.
לא התקינו רמזורים לכבוד התאונות - אלא לכבוד הפקקים.
זה נראה שאתם לא גרים בבני ברק.
נסיעה אחת בעיר תספר לכם את הסיפור המלא.
נכתב ע"י ש ו;2467274:ואני דווקא שמחה ברמזורים האלו, הבנים שלי חוצים שם (צומת ברטנורה) כל יום בדרכם לחידר ובחזור, ויש שם עוד הרבה חידרים.
מעדיפה לסוע עוד 10 דקות ביום למען בטיחות ילדינו.
העומס ירגע בימים הקרובים כי נוסעים פרטיים יחפשו דרכים חילופיות- כך גם היה כשהתחילו את העבודות במכון מור. יומים טרופים והיום סביר בהחלט.
נכתב ע"י ש ו;2467274:ואני דווקא שמחה ברמזורים האלו, הבנים שלי חוצים שם (צומת ברטנורה) כל יום בדרכם לחידר ובחזור, ויש שם עוד הרבה חידרים.
מעדיפה לסוע עוד 10 דקות ביום למען בטיחות ילדינו.
העומס ירגע בימים הקרובים כי נוסעים פרטיים יחפשו דרכים חילופיות- כך גם היה כשהתחילו את העבודות במכון מור. יומים טרופים והיום סביר בהחלט.
נכתב ע"י חויד;2467225:כיכרות ופסי האטה מונעים הרבה יותר תאונות.
לא התקינו רמזורים לכבוד התאונות - אלא לכבוד הפקקים.
זה נראה שאתם לא גרים בבני ברק.
נסיעה אחת בעיר תספר לכם את הסיפור המלא.
הבעיה של בני ברק היא שהיא בני ברק ולא למשל טבריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נכתב ע"י haso;2467692:כאחת שגרה בעיר תעמדו 5 דקות ברח חזו"א ותסתכלו כמה אוטובוסים בינעירוניים עוברים לכם.... להערכתי כ30 אוטובוסים בחמש דקות בממוצע בשעות היום תכפילו במשך כל היום ותעשו את החשבון לבד
זה הבעיה של בני ברק. הרמזורים חשובים כי רחוב חזון איש קורים בו המון תאונות דרכים
הפתרון שלא נחמד לומר אותו הוא להוציא את האוטובוסים הבינעירוניים מהרחובות ולפתוח תחנה מרכזית באיזור קוקה קולה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים