נכתב ע"י msphoto;235970:תמונה יפה
הייתי מוריד מעט מעוצמת הפלאש, ומפצה ע''י צמצם / תריס. הפלאש החזק לא מאפשר לראות את הצבע המקורי החם (והיפה יותר) של הסימטה.
התמונה רועשת במידה רבה, אבל זה די מובן לאור הנסיבות.
הילד יושב על משהו, או שזה תיקון שחור?
קומפוזיציה טובה מאוד!
ובכל מקרה, המסגרת השחורה מחמיאה לתמונה.
נכתב ע"י המביט;235988:תמונה יפה,
אבל יש איזו ניגודיות מוזרה בין הפנס עם האור הכתום לאור הלבן שעל הילד,
זה עושה רושם כאילו הוא מודבק.
לא שאני מפקפק, אבל אולי שווה להוסיף גוון כזה
נכתב ע"י moti!a;235952:תגובות יתקבלו בברכה
מוטי![]()
נכתב ע"י moti!a;236018:תודה
הוא יושב על סודר שחור שקשור לו למותניים![]()
נכתב ע"י תותים;236028:אהבתי
תגיד מוטי! איך אתה מוצא את המקומות האלה?
וחוצמיזה, אתה רואה ילד מסכן יושב לו בדד, לך תעזור לו תעודד אותו... רחמנות..![]()
נכתב ע"י msphoto;236039:הסוודר כחול, יש משהו שחור מתחת.
לא משנה.
נכתב ע"י moti!a;236064:תודה
בתור פיצוי אני עושה לו מסיבת בר מצוה ביום ראשון![]()
נכתב ע"י moti!a;236064:תודה
בתור פיצוי אני עושה לו מסיבת בר מצוה ביום ראשון![]()
נכתב ע"י moti!a;236066:אני לא רואה שום כחול
יש לו חולצה חומה וסוודר שחור שקשור עם השרוולים(לא רואים אותם כי הם בבטן)
למותן והוא יושב עליו מה לא ברורו?
לך קשור לך סוודר במותן ותראה איך זה נראה![]()
נכתב ע"י לאה אור;236072:אז תגיד ככה זה הבן שלך.
וואו איזה חמדוד
יצאתם ליום צילומים או מה?
כך או כך התמונה פשוט מקסימה
נוגעת ללב
נכתב ע"י mig;236088:הפלש בשילוב האור הקיים יוצר דרמה מסוימת,
אישית הייתי יותר אוהבת את תאורת הרחוב הטיבעית אבל הילד וודאי היה נבלע ברקע הסמטא וכך הוא בולט
נכתב ע"י אברוש;236104:מוטי, הרבה מזל טוב, שתרווה אך נחת מכל יוצאי חלציך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים