משחזר מידע
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
לא נהיה יותר גרועהאם יצא לך להשוות עם הקודם?
לא נהיה יותר גרועהאם יצא לך להשוות עם הקודם?
האם יכול להיות שהתקנה נקייה של וינדוס יפתור את הבעיה עם הכונן?
[יש לציין, שהוינדוס מותקן על ה-M.2] ובכונן הזה אני משתמש בו לאיחסון קבצים.
אם לא מותקן עלי מערכת הפעלה איך יהי קשור ?מתכוון לומר שזה לא קשור?
שאולי יש איזה התנגשות חומרה שגרמה לזה, והתקנה מחדש תפתור?
אחרי תיקון ע"י וינדוס הוא מבקש לאתחל את המחשב, ואז אני מוצא בכונן תיקיות בשם found.000 וכו' בהם קבצים שוינדוס שיחזר מתוך הדיסק.
אם הייתי יודע לא הייתי שואל, לא מכיר מספיק הדברים...אם לא מותקן עלי מערכת הפעלה איך יהי קשור ?
לא קשור להתנגשות חומרהולא הבנתי כוונתך בציטוטים שלי שהבאת לאחר מכן - משם אתה רואה שלא יעזור התקנה חדשה?
לדעתי העניה, אם נוצרים לו תיקיות found.000 וכדו' אכן אין זה בעיית חומרה, אלא התנגשות תוכנה. יתכן שצריך לפרמט את הדיסק בפורמט אחר. וזה יפתור את כל הבעיות. מומלץ GPT ו NTFSלא קשור להתנגשות חומרה
עצוב שהם אפילו לא יודעים לקרא את דוח הSMART שהם בעצמם ייצרוIt appears that your system has cut power abruptly 22 different times
אם כן, התקנה נקייה של וינדוס יכול לעזורלדעתי העניה, אם נוצרים לו תיקיות found.000 וכדו' אכן אין זה בעיית חומרה, אלא התנגשות תוכנה. יתכן שצריך לפרמט את הדיסק בפורמט אחר. וזה יפתור את כל הבעיות. מומלץ GPT ו NTFS
דהיינו?עצוב שהם אפילו לא יודעים לקרא את דוח הSMART שהם בעצמם ייצרו
אם אני מבין נכון הבעיה היא על הדיסק הנוסף ועליו לא מותקנת מערכת ההפעלה. ולכן לא זה הבעיה. צריך לגבות את מה שנמצא על הדיסק הנוסף, ולפרמט אותו על NTFS. לדעתי זה יפתור את הבעיה.אם כן, התקנה נקייה של וינדוס יכול לעזור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים