נכתב ע"י מיכל123;296816:הפתרון השפוט הוא לפתוח את הקובץ עם הלחצן הימני של העכבר, ולבחור "פתח באמצעות..." WINRAR.
ואז לא משנה מה הסיומת של הקובץ.
נכתב ע"י Zeevi.Co;296868:ניתן להגדיר את אופן פתיחת כל קובץ באפשרויות תיקיה
כניסה בתיקיה לתפריט כלים - אפשרויות תיקיה - לשונית סוגי קבצים -
מציאת סוג הקובץ (במקרה זה RAR)
בלחיצה על הסיומת נראה איזו תוכנה פותחת אותו - "נפתח באמצעות"
באם לא זו התוכנה הרצויה, ניתן ללחוץ על מקש שינוי
ושם לבחור את התוכנה בה נרצה לפתוח קובץ זה
נכתב ע"י מיכל123;296816:הפתרון השפוט הוא לפתוח את הקובץ עם הלחצן הימני של העכבר, ולבחור "פתח באמצעות..." WINRAR.
ואז לא משנה מה הסיומת של הקובץ.
נכתב ע"י 2OR;296416:לי זה עושה את הבעייה הנ"ל, כמעט בכל קובץ שאני מוריד מפרוג...
אולי זה קשור לדפדפן (גוגל)?
נכתב ע"י א.ישראל;296415:גם לי זה קורה הרבה ולא רק בראר.
אני משנה את הסיומת בטוטל קומנדר, והכל בסדר.
בסייר של וינדוס כשההגדרות מכוונות על "לא להציג סיומות מוכרות" הוספת סיומת לא מועילה. לכן אני משתמש בקומנדר ששם מוגדר אצלי כן להציג סיומות תמיד.
יש כן. רק צריך ללחוץ על "בחירת תוכנית".נכתב ע"י גיליון;296871:גם זה לא עוזר, אין לי את האפשרות הזו ב"פתח באמצעות".
כלים> אפשרויות תיקיה> תצוגה. שם להוריד את הוי מהשורה הזו. אח"כ ללחוץ על "החל על כל התיקיות"נכתב ע"י גיליון;296877:אין לי כרגע טוטל קומנדר, אך בכ"א זה מטרד בכל פעם לשנות כך סיומת.
איפה בסייר מבטלים את האפשרות "לא להציג סיומות מוכרות"? זה יעזור לי לפתור את הבעיה?
גם אני מצטרף לשאלה. כמו שכתבו כבר ידוע לי שהבעיה רק בגוגל כרום, וזה ההחלק שמרגיז בדפדפן הזה. אך הוא מאוד נוח מבחינת המהירות אז אני משתמש בו בכל זאתנכתב ע"י גיליון;296877:ואין דרך למנוע מן השורש את ההורדות בצורה המוזרה הזו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים