זה אמור להיות כלול בפונט הרגיל, ואתה תראה את המשקל בולד בתפריט של המשקלים.מאוד מוזר:
מה יכול להיות הסיבה שאחר שהתקנתי כל המשקלים במחשב (ואני רואה את זה בתקייה), אני לא מוצא ברשימת הפונטים המשקל בולד?
צפה בקובץ המצורף 608661
צפה בקובץ המצורף 608666
גם אצלי זה כך:מאוד מוזר:
מה יכול להיות הסיבה שאחר שהתקנתי כל המשקלים במחשב (ואני רואה את זה בתקייה), אני לא מוצא ברשימת הפונטים המשקל בולד?
CTRL+B באינדיזיין לא עובר לבולד, הוא עובר להגדרות Text Frame.גם אצלי זה כך:
צפה בקובץ המצורף 608812
למרות שיש לי משקל נוסף של הפונט.
לדעתי זו תקלה אצל פונטביט, ובפונט הזה המיוחד לתג.
נראה שזה רק בפונט 'הדסה-חדש' שלהם.
ב'קידוש' למשל זה בסדר:
צפה בקובץ המצורף 608813
ואגב, באג מוכר בפונטים שלהם, שא"א לעבור ממשקל רגיל לבולד ע"י קיצור ctrl+B בשונה משאר החברות.
הם טענו לי שזה לא שייך אליהם אלא לאדובי... אשרי המאמין.
בכל מקרה, את קיצור-הדרך אפשר ורצוי לעשות דרך סגנונות התו, כך שזה לא מפריע כ"כ.
צודק ולזה התכוונתי. ולפום ריהטא... בפרט שאיני מרבה להשתמש בקיצור זה.CTRL+B באינדיזיין לא עובר לבולד, הוא עובר להגדרות Text Frame.
זו הפונקציה (לא הבעיה...) באדובי.
....
הקיצור לבולד באינדיזיין: CTRL+SHIFT+B
בוודאי.עובד לך בפונטביט?
במידה ובכונן c קיימת תיקייה אחת הנקראת: Program Files פעל לפי הוראות סעיף 1.אבל גם בהתפריט לא נמצא
2. C -> Program Files (X86)-> Common Files -> Adobe -> Fonts -> REQRD
בתוך תיקיית REQRD התקן את המשקלים לבדיקה, בצע ריסטרט ובדוק אם הבעיה נפתרה.
נכון, אבל אין שם תיקיית REQRD.כנס ל Program Files
ולא Program Files (X86)
חוץ מזה בתוך התקיה של אינדיזיין/פוטושופ/אילוסטרייטור יש תקיה fonts
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים