- הוסף לסימניות
רק אם הניתוח מיד לפני יו"כ כמה חודשים אחרי הניתוח אפשר לצום רגילפעם שמעתי שאסור לצום ביו"כ. (לא מוסמך)
אם זה נכון זה ממש בעיה.
רק אם הניתוח מיד לפני יו"כ כמה חודשים אחרי הניתוח אפשר לצום רגילפעם שמעתי שאסור לצום ביו"כ. (לא מוסמך)
אם זה נכון זה ממש בעיה.
גם יכול לשפר את שלושתםקשיים רגשיים / זהות / חברה ועוד
כדאי שאנשים יפרטו איזה ניתוח עברו.אני צריכה ליצור רשימה של בעיות שעשויות להתעורר אחרי ניתוח מקיצור קיבה
לצורך עבודה
לא חייב שאלו יהיו דווקא בעיות רפואיות מורכבות
אלא גם בעיות יומיומית כמו העמסה של אוכל על הקיבה מעבר לכמות הרצויה וכו'
אשמח לעזרתכם תודה מראששש
אני מנותחת , ואני רוצה באמת לכתוב למתלבטות אני מאז הניתוח לא מסוגלת לשתות מים בכלל !! כמעט שלא ! רק פטל או שתייה מתוקה. ולא רק אני גם עוד שעשו את הניתוח שאני מכירה ככה.
וכן אני השמנתי כמעט הכול חזרה (אחרי 5 שנים וירדתי מעל 25 קילו ) אבל הכי נורא שמבושל אני כמעט לא מצליחה לאכול ! בסעודות שבת אני הרבה לא מגיעה למנה העיקרית ולא מסוגלת למשל לגמור יותר מחצי מנת פלאפל ואיך אני מרגישה נורא אפ אכלתי קצת יותר מידי ! נורא ואיום!! אבל דברים אחרים חטיפים שטויות אייס קפה עובר בקלות !! ולכן אני משמינה ומתוסכלת, גם לא יכולה לאכול הרבה דברים ושממש קשה לי לאכול אותם וגם שמנה כמעט כמו שהייתי לפני השרוול .
אז חסרונות:
לא יכולה לשתות מים
קשה מאד לאכול מבושל
ואם אוכלים הרבה מידי מרגשים נורא ואיום (ממש צריכה מיטה ומסתחררת)
משרוולת?הקאות
חחחמשרוולת?
מה התופעות?בעלי ואני נותחנו שנינו (מיני מעקף) ומרוצים מאד
מכירים מקרוב עוד שנותחו וממליצים
כל אחד מאתנו ירד כ 50 קילו
כמובן שישנן תופעות לוואי מסוימות, אך עדיין אנו ממליצים למי ששואל![]()
*לעיתים קיימת תחושה של כעין נפילת סוכר אבל צריך לדעת שזה לא נפילת סוכר ולאחר כמה דקות, שרצוי לנוח בהן, התחושה חולפתמה התופעות?
אני לפני מיני מעקף ואשמח לשמוע
עקרונית, לפי הידוע לי ומבדיקה מול רופא - ניתוח מיני מעקף יעיל מאד ואף מומלץ למי שסובל מצרבותיש להרבה אנשים צרבות וכיבים בקיבה.
שמעי זה דבר חריג מה שאת מתארתמעניין התגובות כאן, עכשיו אני מבינה שיש משהו בעייתי אמיתי ולא סתם תופעות לוואי-
מכירה מקרוב מישהי שעשתה ניתוח ומאז היא לא יכולה לאכול מבושל ולא בצקים. כלום!
והיא כבר שנה וחצי אחרי הניתוח!
בליל שבת אוכלת מעט חלה ולא גומרת להקיא, כל ביס מבושל כנ"ל.
סיוט!
אין לה שום מוטיבציה ללכת למסעדות, מלונות, ואפילו לא לחתונות.
לראות את כולם אוכלים ולסבול בשקט. (בראש עדיין מ-א-ד אוהבים אוכל!!)
בביקור אצל דיאטנית ורופאים הםן טוענים שזה יכול להיות לחלק מהאנשים ואם רוצים לשנות- זה לעשות שוב ניתוח לתקן.
נשמע לכם הגיוני??
אם אין סיבה אמיתית- להמנע!!!!!!!!!!!!!
חח ממש לא! זו לא היתה מטרת האשכול בכלל לאתזכרו שמטרת האשכול היא להראות את הצד השלילי ,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים