נכתב ע"י גרף;158359:ראיתי כותרת כזו בומבסטית, מיד נכנסתי לראות מה קרה...
רימון,
דווח לנו על התוצאות. אנחנו במתח.
נכתב ע"י riki-v;158432:מדובר על קונטור ע"י כלי הקונטור ולא ע"י כלי הקו גם אצלי הבעיה מופיעה, וכבר עברתי כמה גרסאות (מקורל 4) ועד ל-11 הגעתי, ואכן אני הכי מחבבת את ה-8. . מה שאני עושה זה לאחר שעשיתי קונטור אני מפרקת ע"י הפרד בין שכבת הטקסט לשכבת הקונטור. ובעזרת כלי הציפורן מסדרת את הנקודה המשוכה.
נכתב ע"י גרף;158454:בקורל 13 אפשר לעשות קונטור באיזה עובי שרוצים על פונט 'חי', בלי להמיר לעקומות ובלי שום בעיות.
חבל להשאר בדיוק בקורל 11, הגירסא הכי בעייתית של קורל.
נכתב ע"י קשקוש10;158655:אפשר לפתור את הבעיה בקלות ע"י עיגול הפינת ב outline pen
כמצורף
נכתב ע"י Rivk;158716:שוחחתי עם פונביט על בעיה דומה והם הסבירו לי שבתוכנות פחות מקצועיות כמו וורד וקורל (לא רוצה לפגוע באף אחד... אבל ככה זה), יש תבנית לכל אות, כלומר התוכנה קובעת מה הגודל המוקצב לכל אות ואם הפונט המסוים לא מתאים לתבנית שלהם הם קוטעים אותה בתצוגה. רק כשממירים לעקומות הבעיה נפתרת כי עבור "צורה" אין להם הגבלת מקום.
לעומת זאת באינדיזיין למשל, הכללים מגיעים עם הפונט. הם לא מגבילים אותך אלא נותנים לך לנצל את כל התכונות הבאות עם האות ומחילים על הטקסט את הכללים של פונטביט ולא את שלהם.
מובן?
אין להם פתרון והם לא קולטים כמה אנשי מקצוע משתמשים בקורל ולכן לא מנסים לפתור את הבעיה. הם הציעו לי לפנות ליוצרי התוכנה או משווקיה בארץ (כי הבעיה בתוכנה ולא בפונט) אך לא עשיתי זאת.
נכתב ע"י קארעל8;158721:את מה שכתבת פה יכול להיות נכון לגבי ווארד, אבל בקארעל אין שום הגבלה בגודל האותיות כלל, הוא מראה את כל האות בכל אופן שהוא.
נכתב ע"י קארעל8;158730:לא בקארעל 8 שלי...
נכתב ע"י esti1;158733:כנראה שלא יצא לך להשתמש בפונטים בעיתיים...
ויש כאלה אותיות. אמנם בודדים, אבל יש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים