- הוסף לסימניות
צריך ללמוד בדבר הזה מחסידות גור
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הם הולכים עכשיו לדימונה...
מה קרה???
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הם הולכים עכשיו לדימונה...
מה קרה???
ישיבות ליטאיות גדולות שמקימות שלוחות במקומות מסוימים, יכולות בהחלט להפוך אותם לאופציה זולה.על איזה פריפריה את מדברת?
בפריפריות שיש קהילה חרדית טובה אפילו מינימלית (אפילו במגורים מעורבים ופשרות נוספות), המחירים כבר גבוהים מ500-600.
ולמקומות שבהם הזוגות הצעירים צריכים לייסד קהילה או לגור באזור חילוני לגמרי, לא הייתי שולחת את הילדים שלי.
אני מחכה לנתונים.האמת, אם זה מה שאנשים חושבים, זה אומר שיש עוד הרבה מה לעשות בהסברה
יש לך אחד כזה להציע?גם בחורים מעולים היום (פצצות של בחורים) שלא דורשים כסף.
הציעו מקודם פתרון שההורים ידרשו 900K , אבל לפני התנאים יודיעו חגיגית למחותנים שהם מוותריםגם בחורים מעולים היום (פצצות של בחורים) שלא דורשים כסף ישר שואלים או מה הסיפור של הבחור, מה הבעיה איתו.
שלא לדבר על מה שיקרה כשהוא יראה אותו פותח עיתוןזה הרבה יותר שווה מאשר שיענקי יקנה דירה בירושלים,
ובכל פעם שהשווער יראה אותו הוא ייזכר למה בעצם הוא מתרוצץ עכשיו מגמ"ח לגמ"ח..
נכוןוגם לזה אין להורים כסף.
לא רק זה.נכון
אז מה,
בגלל שממילא אין להם כסף אפילו לקנות סובארו אברכים, הם יקנו פרארי?
בוא נתחיל לפחות למזער נזקים
הערה ראשונה. בדרך כלל מתחרדים לא צריכים להקים מחדש "קהילה הגיונית".* כתבתי את מה שעלה לי בראש. אשמח שתכתבו עוד.
** "מתחרדים"- הכוונה לאזורים זולים שיש אפשרות להקים בהם קהילה הגיונית. לא אזורי פשע וכדו'.
אין לי מושג אין מכונה הדבר הזה בכל עיר, ואדרבה- אשמח שיכוונו אותי.
מה רע בזה?לפי דבריכן יכול להיות שמגורים בשכירות הם באמת לא הפתרון.
מגורים בפריפריה נראים לכן פתרון נוח יותר?
הכוונה לפריפריה בה המחירים לדיור הם עד 500-600 אל"ש לדירה.
צודקת נכוןשטויות במיץ שרי.
וגם במקומות שהמחירים כבר עלו, אפשר לרדת רחוב אחד למטה ולרדת בעוד 50K.
נכון יש קצת יותר חילונים, אבל במחילה - אותם אחוזי חילוניות שהרבה מ"המשפחות המסודרות" שגרות באזורים רבים בפרדס כץ הרצוג גבעת המבתר/זאב/צרפתית מסתדרים איתם נהדר
לכי לצפוןעל איזה פריפריה את מדברת?
בפריפריות שיש קהילה חרדית טובה אפילו מינימלית (אפילו במגורים מעורבים ופשרות נוספות), המחירים כבר גבוהים מ500-600.
אם יש מקומות עם קהילה טובה שהדירות שם זולות מהמחירים האלו כנראה שיש שם בעיות תעסוקה.
ולמקומות שבהם הזוגות הצעירים צריכים לייסד קהילה או לגור באזור חילוני לגמרי, לא הייתי שולחת את הילדים שלי.
כן, אבל תסכימי איתי שיותר קל להגיע עם עוד 20 משפחות מאשר לבד.הערה ראשונה. בדרך כלל מתחרדים לא צריכים להקים מחדש קהילה הגיונית.
הולכים לשכונה חילונית שנמצאת ליד שכונה חרדית, ומתחילים להתרחב, בלוק אחרי בלוק, רחוב אחרי רחוב
אני לא העלתי את הרעיוןזה לא נושא האשכול אבל...
לעצור את הגמחים זה רשעות
רוב האברכים היום אין להם איפה ללוות כי הגמחים די צומצמו אז לוקחים הלוואות באשראי ברגע
ומזה נהיה הר של חובות
הרבה אברכים היום מוצאים את עצמם כמה שנים טובות אחרי החתונה עם מאות אלפי שקלים בכרטיסי אשראי ובנקים בגלל שלא היה להם אפשרות ללות בגמ"ח
ואשראי של בנקים מסתכם לרוב בריבית דרבית דרבית
כך שזה לא הפתרון
זה לא נכון.אם אתה בכולל והאישה מורה אתה יכול לחיות בכל מקום
בואי לירושלים הפקוקהזה לא נכון.
יש מקומות בפריפריה שהתחבורה זוועה ואישה מורה יכולה לשרוף שעתיים לצד כדי להגיע למקום העבודה.
צריך להיות מודעים לזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //