- הוסף לסימניות
הרב שך, כתב במכתבים ומאמרים שאדם שזז כפסיק מחוקי התנועה הוא רודףזכור לי איזה פסק אולי של הרב זילברשטיין שמי שנוסע ללא רישיון יש לו דין רוידף וצריך להתקשר למשטרה
הרב שך, כתב במכתבים ומאמרים שאדם שזז כפסיק מחוקי התנועה הוא רודףזכור לי איזה פסק אולי של הרב זילברשטיין שמי שנוסע ללא רישיון יש לו דין רוידף וצריך להתקשר למשטרה
אין מה להשוות אדם שמסכן את עצמו לאדם שמסכן אחרים.מי שלא עבר אף פעם בלי מעבר חציה, לא ישב מעולם ברכב בלי חגורת בטיחות - הוא יכול להלשין על נהגים שעוברים עבירות תנועה.
אבל מי שעובר בעצמו כשנוח לו, שיזמין קודם משטרה לעצמו.
נכון חלקית, אני בתור רוכב באופן כמעט תמידי שמרתי על איזון בין הרצון המפעפע לשכל הישר ותחושת הסכנה.זה לא ממש משנה לצורך מה אתה נוסע על אופנוע...
ברגע שאתה על אופנוע, הכביש קורץ לך
והמנוע פועם תחתיך ואומר לך: "סע! 256 כוח סוס לרשותך, תנצל אותי! תסחט! עד הסוף!!!"
מן השמים תנוחמו, בתור רוכב לשעבר הפתרון הכי יעיל הוא קורסי חובה פעם בשנה על רכיבה מונעת, אני מכמה מאמרים ברשת ראיתי פלאות, לדעתי זה חייב להיות התנאי לרישיון על הכלילצערי לפני חודשיים איבדתי את אח שלי בתאונת אופנוע
כאב גדול ועצום ...
אני יכולה להגיד שגם רוכבי האופנוע יודעים בד"כ כמה זה מסוכן וכמה הם פגיעים ובכל זאת כל אחד אומר לי זה לא יקרה ...
הכלי הזה נותן תחושת שכרון ושליטה ואתה לא תקוע אף פעם מול פקקים בלי נגמרים ... ולא חסר פקקים במדינתינו
אבל הם חיים על זמן שאול ...פשוטו כמשמעו
אולי צריך לצאת בקמפיין לצעירים לפני שהם מתפתים לכלי הזה
לספר על אחוזים ועל תאונות ...לצרוח כל תאונה בתקשורת לקחת מס גבוה על החזקת הכלי וכו
וגם לגרום להם לחשוב על המשפחה של כל אחד מהנהגים ...
התמונה הזו עושה את בשרי חידודין חידודין ...אבל לא זה יגרום לאפילו רוכב אחד לעצור את הסכנה הזו והיה זה שכרי
צפה בקובץ המצורף 1397031
מצמרר מאודלצערי לפני חודשיים איבדתי את אח שלי בתאונת אופנוע
כאב גדול ועצום ...
אני חושבת שגם רוכבי האופנוע יודעים בד"כ כמה זה מסוכן וכמה הם פגיעים ובכל זאת כל אחד אומר לי זה לא יקרה ...
הכלי הזה נותן תחושת שכרון ושליטה ואתה לא תקוע אף פעם מול פקקים בלי נגמרים ... ולא חסר פקקים במדינתינו
אבל הם חיים על זמן שאול ...פשוטו כמשמעו
אולי צריך לצאת בקמפיין לצעירים לפני שהם מתפתים לכלי הזה
לספר על אחוזים ועל תאונות ...לצרוח כל תאונה בתקשורת לקחת מס גבוה על החזקת הכלי וכו
וגם לגרום להם לחשוב על המשפחה של כל אחד מהנהגים ...
התמונה הזו עושה את בשרי חידודין חידודין ...אבל לא זה יגרום לאפילו רוכב אחד לעצור את הסכנה הזו והיה זה שכרי
צפה בקובץ המצורף 1397031
עוברים כמה תאונות ומתפקחים. מהמקרים שאני מכירה שלוש תאונות בדרך כלל מספיקותשימו לב שאין כמעט נהגי אופנוע מעל גיל 40. כולם מתים מתאונות בשלב מוקדם יותר.
תלוי בחומרת התאונה, אבל אני מכירה אחד שהפסיק אחרי התאונה החמישית בשעה טובההרבה אחרי תאונה או שניים מפסיקים ליסוע בזה
שתי ההורים שלי לא נוהגים בארץ ברכב כי הם פוחדים מהנהגים החיות על הכבישסבא שלי נהג רק בחול ולא בארץ כי אמר שבארץ הנהגים לא רואים העיניים
אפשר מקור מדויק?הרב שך, כתב במכתבים ומאמרים שאדם שזז כפסיק מחוקי התנועה הוא רודף
קראתי את זה פעם, אני אצטרך למצוא את הספר, כמדומני שזה היה בחלק ד במכתבים על רישיונותבישיבותאפשר מקור מדויק?
תודה רבה
ועושה לנו רעש מטורף בשעות הלילהזה כלי בעייתי במיוחד עם הדור הצעיר והמתלהב...
שעושה על זה "ביצועים"
לא כל אופנוע הוא עם האגזוז המרעיש המזעזע הזה.ועושה לנו רעש מטורף בשעות הלילה
ומקפיץ בבהלה את כל הילדים הקטנים והתינוקות !!! אכזריות ענקית!
מי יודע אולי בגלל זה קורים להם כאלה תאונות ה"י
שנשמע רק בשורות טובות
לרוב זה הולך ביחדלא כל אופנוע הוא עם האגזוז המרעיש המזעזע הזה.
ממש נזק!!!
מאוד יפה.לכל המעונינים הנה נתונים מקיפים של הרלב"ד על בטיחות רוכבי האופנועים לשנת 2020.
www.jdn.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים