נכתב ע"י נתנאל וייס;226267:אני מעוניין לנסות טכניקה ששמעתי עליה ממזמן, אם יש למישהו תמונת RAW שהוא מוכן להקריב למען המדע אשמח לקבלה במייל... (אין לי במצלמה אופציה כזו..)
תודה!
נכתב ע"י KOL;227068:מקובץ אחד?
כמה שתשנה, לא תקבל כלום.
HDR פירושו טווח דינאמי גבוה יותר ממה שחיישן המצלמה מסוגל לייצר.
להגיע לתמונה מעניינת ע"י תמונת RAW אחת, אם וכאשר תצליח להוציא מזה משהו, זה לא נקרא HDR. אתה יכול לקרוא לזה תמונה עם צבעים מעניינים.
להערכתי, לא תצליח להוציא מזה כלום.
הצלחות.
נכתב ע"י צל99;227119:לא מדויק.
מחד זה לא HDR אמיתי, שכן אתה מוגבל לחיישן, מצד שני אתה מנצל במלואו את כל המידע של החיישן, וממילא אתה יכול לקבל טווח דינמי שלא תקבל ע"י הJPEG .
נכתב ע"י KOL;227822:תפתח בפ"ש או ב-DPP ותשמור כקובץ 16 ביט.
תשתמש בכלי העקומות בתבונה להמיר אותו ל-8 ביט.
תקבל אותה תוצאה, לא צריך כמה חשיפות.
לדעת לעבוד עם זה? אין לי מושג.
יש פה מומחים ממני.
נכתב ע"י KOL;227068:מקובץ אחד?
כמה שתשנה, לא תקבל כלום.
HDR פירושו טווח דינאמי גבוה יותר ממה שחיישן המצלמה מסוגל לייצר.
להגיע לתמונה מעניינת ע"י תמונת RAW אחת, אם וכאשר תצליח להוציא מזה משהו, זה לא נקרא HDR. אתה יכול לקרוא לזה תמונה עם צבעים מעניינים.
להערכתי, לא תצליח להוציא מזה כלום.
הצלחות.
נכתב ע"י tamiro;227756:יש מצלמות שאתה יכול לעשות כן את בשני קליקים.. קוראים לזה חשיפה כפולה...
חשיפה כפולה
http://www.pbase.com/tamiror/image/108556996
HDR מקובץ RAW בודד
http://www.pbase.com/tamiror/image/103310622
מוזר, אני עם רימון ובד"כ נתיב יותר מחמירים.נכתב ע"י tzivi;228244:אני נתיבית וזה נפתח לי מה הבעיה לא הבנתי
נכתב ע"י tzivi;228244:אני נתיבית וזה נפתח לי מה הבעיה לא הבנתי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים