גם את התוכנה הזו אפשרי לעשות שבלתי אפשרי יהיה לצאת ממנה, אבל לא נראה ששווה להשקיע בזה כל כך, מקסימום מישהו יצא ממנה...השאלה היא אם תמיד בכל תוכנה אפשר להוריד את היציאות ממנה כי יש לנו את אוצר החכמה מוגן והם אמרו שאפשר להוסיף גם קול הלשון אז אם כן לכאו' אפשר להוסיף את התוכנה הזאת בלי אפשרות לצאת ממנו למחשב עצמו
בתודה מראש
לא שניסיתי, אבל אני מאמין שבמחשב שיש מקלדת אז אפשר גם לצאת מקול הלשון.השאלה אם מדובר בהשקעה גדולה בזה שלא יצאו מהתוכנה [זה חשוב]
בתודה מראש
בעיקרון זה לא נכון, למעשה זה תלוי אם התקינו את קול הלשון בצורה יסודית כולל כל הפיצרים להשלמת החסימה.אני מאמין שבמחשב שיש מקלדת אז אפשר גם לצאת מקול הלשון.
סתם לידיעה המצב כיום [אני לא בטוח שזה התחיל כבר] שקול הלשון דורשים שליטה מלאה על המחשב ורוצים עבור זה תשלום (כן, גם מחייבים שליטה וגם רוצים ע"ז כסף...). אי לכך כנרא שזה ^^ כבר לא רלוונטי. אא"כ יש אישור מיוחד מקול הלשון ויש להם מערכת מוכנה לזה.יש לנו את אוצר החכמה מוגן והם אמרו שאפשר להוסיף גם קול הלשון
לא שניסיתי, אבל אני מאמין שבמחשב שיש מקלדת אז אפשר גם לצאת מקול הלשון.
אולי מה שאתה רוצה זה משהו כמו המקלדת של קול הלשון, שהיא מגבילה אותך רק לאותיות ומקלידים באמצעות העכבר.
בעיקרון זה לא נכון, למעשה זה תלוי אם התקינו את קול הלשון בצורה יסודית כולל כל הפיצרים להשלמת החסימה.
סתם לידיעה המצב כיום [אני לא בטוח שזה התחיל כבר] שקול הלשון דורשים שליטה מלאה על המחשב ורוצים עבור זה תשלום (כן, גם מחייבים שליטה וגם רוצים ע"ז כסף...). אי לכך כנרא שזה ^^ כבר לא רלוונטי. אא"כ יש אישור מיוחד מקול הלשון ויש להם מערכת מוכנה לזה.
לענין השאלה המקורית.. עקרונית אפשר לחסום את המשתמש בצורה הרמטית (עם כמה תוכנות חסימה) ולאפשר פתיחה רגילה רק של התוכנות שאתה רוצה, למעשה זה די מורכב וצריך לשלוט על כמה תוכנות בו זמנית ולאחוז ראש בהכל.
לגבי זה, חבל שהתאמצת כ"כ.. אבל להבא תדע יש תוכנות שבקלות אפשר לנטרל מקשים איתן או להחליף ברמה גבוהה.ב. לגבי המקלדת יש לי מקלדת שפתחתי אותה וביטלתי מקשים עם בידוד של דבק חשמל [מבפנים]
יש כל מיני סוגי תוכנות הרבה מהם גם לא חינמיות בכל מקרה הם לא בדיוק עובדות על תוכנות אלא על מחשב.ומה שגם רציתי לברר על התוכנות חסימה כמה זה מסובך להלביש אותם על תוכנה מסוימת כל שהיא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים