אפשר לדעת איזה חברהאני קניתי כמה פעמים דרך אליאקספרס,
חברה מעולה, מוצרים פצצה,
ומחזיק לי כבר ברוך השם כמה שנים טובות.
יש על זה הרבה אשכולותאפשר לדעת איזה חברה
אנחנו קנינו WANFAN שמאד הומלצואפשר לדעת איזה חברה
רציתי לשאול האם היתה בעיה להרכיב כי האינסטלטור שלי היה צריך להוסיף עוד חלק.אנחנו קנינו WANFAN שמאד הומלצו
נשלח מהארץ- תוך יומיים-שלושה הגיע
ברז אחד עובד מעולה, השני התחיל לנזול מצינור השליפה
שלחתי הודעה למוכר והוא שלח צינור חדש להחלפה (מסין, המתנה של 3 שבועות)
אצלי לא הייתה כל בעיה -רציתי לשאול האם היתה בעיה להרכיב כי האינסטלטור שלי היה צריך להוסיף עוד חלק.
לא היה צריך עוד חלק, אבל כן היה מסובך יותר.רציתי לשאול האם היתה בעיה להרכיב כי האינסטלטור שלי היה צריך להוסיף עוד חלק.
אולי תואילי בטובך לשאול וזה יעזור לי לברזים הבאים בע"ה איזה חלק לקנות?לא היה צריך עוד חלק, אבל כן היה מסובך יותר.
צריך כלי שונה מהסטנדרט
אחד מהמשפחה קנה את הכלי, וכבר כמה השתמשו בו.
איך אני מצינת שזה לישראל?קניתי מאליאקספרס מחברת WANFAN
הוא נותן אופציות של גדלים שונים לכמה ארצות
קניתי לישראל וזה מצוין
באיזה אתר?אנחנו קנינו WANFAN שמאד הומלצו
בעלי אקספרסבאיזה אתר?
ממש תודה רבה.בעלי אקספרס
ולא שכחתי לגבי הכלים שקנו, אני מנסה לברר.
באיזה אתר קנית ?אנחנו קנינו WANFAN שמאד הומלצו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים