בן של מלך!
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
- הוסף לסימניות
תנו לי ביקורת, על העימוד ועל העיצוב:
לא בדיוק התאפשר לי לפצל את העל הניסים ל-2 זה לא יושב טוב.ווואו יפה מאד גם העיצוב וגם העימוד.
רק 2 הערות ברשותך...
1. הייתי מפצל את העל הניסים ל2 טורים
2. הייתי מוריד את הפינות הירוקות ומשאיר רק את העיטורים.
צפה בקובץ המצורף 1158680
נהוג לפצל. אפשר לעשות שני טורים, ולתת לטור של חנוכה רוחב גדול יותר מהטור של פורים.לא בדיוק התאפשר לי לפצל את העל הניסים ל-2 זה לא יושב טוב.
הוא התכוון לפינה הירוקה הכהה יותר. תשאיר את העיטור בלי הירוק שמתחתיו.מה הכוונה פינות ירוקות ועיטורים
כזה.נהוג לפצל. אפשר לעשות שני טורים, ולתת לטור של חנוכה רוחב גדול יותר מהטור של פורים.
את זה קשה יותר לעשות באינדיזיין, יותר קל לעשות כזה:
לכן אתה כתבת לפצל לשני טורים ואפשר שהחנוכה יהיה יותר רחב, והוא לא כתב את זה...את זה קשה יותר לעשות באינדיזיין, יותר קל לעשות כזה:
צפה בקובץ המצורף 1158701
(למרות שהקורס של אינדי מתחיל רק אחרי החופש...)
אה, אתה מהקורס של אב, לא של אדר...
שלי כבר עוד מעט מסתיים...
אני לא על תג, אני על אינדיזיין,לכן אתה כתבת לפצל לשני טורים ואפשר שהחנוכה יהיה יותר רחב, והוא לא כתב את זה...
כמובן שאפשר לעשות את זה... אבל השאלה האמיתית היא האם בהתעלם מהמסורת של ה"ברכיים" הנפוצות בעימוד היהודי האותנטי, נכון עיצובית לעשות 'ברך' לחנוכה או שעדיף פשוט להרחיב אותו על חשבון פורים. אני יותר מזדהה עם האפשרות השניה...אני לא על תג, אני על אינדיזיין,
ובאינדיזיין כן ניתן לעשות את זה.
אתה פותח תיבת טקסט ברוחב חצי טור לנוסח של חנוכה (2)
ואתה פותח לידו עוד תיבה ברוחב חצי טור לפורים (1)
ומתחת לשני התיבות אתה פותח עוד תיבה בכל רוחב הטור (3)
ככה:
צפה בקובץ המצורף 1159168
לאחר מכן אתה מושך ומגדיל את התיבה של חנוכה עד תחילת התיבה התחתונה שפרוסה על כל הרוחב.
ככה:
צפה בקובץ המצורף 1159170
ועכשיו אתה מחבר את תיבות 2 עם 3 באמצעות פאטפיינדר (pathfinder) ואתה מקבל תיבה מושלמת לנוסח חנוכה כשמעליה נמצאת תיבת פורים
צפה בקובץ המצורף 1159173
אז מי אמר שאין את זה באינדיזיין?
חוצמיזה יש גם סקריפטים שעושים את העבודה היטב
כגון זה https://indesign.yiddishe-kop.com/scripts/4
בהצלחה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים