- הוסף לסימניות
אם עברת את משוכת ההערות על העיצוב, לכתוב את הספר עצמו זה כבר לא משמעותי...נכתב ע"י אלף;159374:חוץ מזה מי אמר שהספור מעניין?!
קודם תקראו ואז נשמע...
אם עברת את משוכת ההערות על העיצוב, לכתוב את הספר עצמו זה כבר לא משמעותי...נכתב ע"י אלף;159374:חוץ מזה מי אמר שהספור מעניין?!
קודם תקראו ואז נשמע...
אז כנראה שבאמת לא קיים בנאדם שהוא גם גם גם וגם- טוב בהכל...נכתב ע"י אלף;159374:יש לך טעות אילה, לעולם לא הייתי מצליחה לעשות הכל לבד.קודם כל הרבה סיעתא דשמיא.
והשליחים היו עוד כשלושים חברי הפורום שעזרו לי ואני רק הצלחתי לבצע את ההוראות בצורה טובה... אני פשוט ממושמעת זה הכל.
חוץ מזה מי אמר שהספור מעניין?!
קודם תקראו ואז נשמע...
טעות גדולה ולא מובנת. ונראה לומר שזה שאמר 2.8 חשב שמדובר על כריכה קשהנכתב ע"י אלף;158942:נכון רימון. המדפיס אמר לי שהעובי יהיה 2.8 ולבסוף יצא 2. אכן, חבל ואם הייתי חושבת שעלי לחשוש הייתי ממקמת את שמי לאורך...
נכתב ע"י RacheliArt;159344:הסופרת, הגרפיקאית, הציירת, המעמדת וכו'....
אותה אחת.... א א !!
נכתב ע"י אלף;159374:חוץ מזה מי אמר שהספור מעניין?!
קודם תקראו ואז נשמע...
אתה רוצה לתרגם את זה לספרדית?נכתב ע"י elisaiegh;159776:מזל טוב !והרבה מזל טוב! והצלחה רבה רבה במכירות!
אני מקווה שזה יגיע לארגנטינה ב"ה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים