נכתב ע"י יעקב1;383217:בס"ד
הי, אני שמח שאתה מגיב (אולי) בפעם הראשונה אצלי.
ובכן,
הסיבה לכך די עגומה, אך אח"כ כשהתבוננתי היא יצאה לטובה.
כמו שאתה יודע 0או שלא) אני מצלם עבור אתר חדשות חרדי. באתר מבחינת הממשק (בעצם בכל אתרי הנט) לא מעלים צילומי אורך אלא רק רוחב.
המגבלה הזו לצערי כ"כ טבועה אצלי בראש שלצערי הגדול אני הרבה פעמים אפילו לא מצלם אורך כי זה מובנה שזה לא יכנס לאתר. זה פשוט השתלט על השכל שלי בזמן הצילום שזה משגע אותי. (אני עובד על כך)
ולמרות הכל, כשיצאתי מהסטודיו וישבתי ברכב ועברתי על הצילומים זיהיתי את הקטע.
וקרפתי עם האצבע ואז הבנתי שצילום אורך היה מביא אומנם את הנושא וממקד אותו אך מצד שני הייתי מפסיד סיפור יותר גדול על הסטודיו, משהו יותר רחב שמספר על הסביבה.
ולכן לא חזרתי לסטודיו לבצע צילום נוסף - אורך.
נכתב ע"י יעקב1;383217:בס"ד
הי, אני שמח שאתה מגיב (אולי) בפעם הראשונה אצלי.
ובכן,
הסיבה לכך די עגומה, אך אח"כ כשהתבוננתי היא יצאה לטובה.
כמו שאתה יודע 0או שלא) אני מצלם עבור אתר חדשות חרדי. באתר מבחינת הממשק (בעצם בכל אתרי הנט) לא מעלים צילומי אורך אלא רק רוחב.
המגבלה הזו לצערי כ"כ טבועה אצלי בראש שלצערי הגדול אני הרבה פעמים אפילו לא מצלם אורך כי זה מובנה שזה לא יכנס לאתר. זה פשוט השתלט על השכל שלי בזמן הצילום שזה משגע אותי. (אני עובד על כך)
ולמרות הכל, כשיצאתי מהסטודיו וישבתי ברכב ועברתי על הצילומים זיהיתי את הקטע.
וקרפתי עם האצבע ואז הבנתי שצילום אורך היה מביא אומנם את הנושא וממקד אותו אך מצד שני הייתי מפסיד סיפור יותר גדול על הסטודיו, משהו יותר רחב שמספר על הסביבה.
ולכן לא חזרתי לסטודיו לבצע צילום נוסף - אורך.
נכתב ע"י רבקה אריאל;383223:טוב שאתה מודע לבעיה, אבל האמת היא שהפעם אני מסכימה איתך. מה שכן מפריע לי זה שעם כל הספייס מימין, הידיים חתוכות כ"כ במהודק.
אבל התאורה מעולה, והצילום עצמו נחמד ביותר.
הגזמת... הוא בהחלט הגיב גם באשכולות קודמים שלך (אפילו בדקתי ליתר ביטחון)נכתב ע"י יעקב1;383217:הי, אני שמח שאתה מגיב (אולי) בפעם הראשונה אצלי.
דווקא יצא לי לראות בכמה וכמה אתרים מוכרים תמונות אורך כחלק מגלריה, נדמה לי שגם באתר שבשבילו אתה מצלם. התמונה פשוט מוצגת בגודל כפול מהשאר.הסיבה לכך די עגומה, אך אח"כ כשהתבוננתי היא יצאה לטובה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים