חשבתי על זה הרבה.נכתב ע"י RacheliArt;1655024:בנות צעירות שמדברים איתן על להכשיל-לא מבינות כלל מה הכוונה להכשיל. צריך לעשות את החינוך לצניעות בצורה אחרת ולא עם המילה "להכשיל". כאילו, להכשיל את מי? גברים? איך זה מכשיל אותם? וכו וכו, אלו השאלות שהן חושבות עליהן כשמשתמשים בביטוי הזה.
אני חושבת שנפנוף ב"הכשלה", מביא לפינות לא טובות ולא בריאות.נכתב ע"י גלבוע;1655149:חשבתי על זה הרבה.
כאילו, את מציעה שהחינוך לא יכלול שום רמז לכך שזה קשור לגברים?
זה לא קצת מחטיא את המטרה?
איך הן תדענה לפתח אצלן רגש של צניעות, בלי שום סימן למה שהן אמורות להרגיש?
וגם, את לא חושבת שבחורה (בפרט בדור הזה) צריכה לדעת להיות לפחות קצת זהירה?
תחשבי למשל על הגננת שהותקפה באלעד. זה לא הזוי שבחורה בגיל כזה, כבר עובדת!, אין לה מושג ממה היא צריכה להיזהר?
נכתב ע"י נוי;1655220:אני חושבת שנפנוף ב"הכשלה", מביא לפינות לא טובות ולא בריאות.
מוגנות- זו תורה בפני עצמה ובשבילה יש ללמוד את דיני הייחוד.
צניעות- שתגיע ממקום נעים ולא מבוהל.
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1655089:אני חושבת שgrn צודקת שלא טוב להיסחף לחומרות, כי אח"כ זה קשה ואז עוזבים הכל בבת אחת
ועכשיו בזכות grn הבנתי שחולצות עם שרוול קצר מעל חולצת בסיס הן בעיתיות, אני בעז"ה אשתדל להשתפר ולהעיף אותן לאט ובבטחה מהקולקציה.
אבל grn תסכימי איתי שאנחנו מדברים על 'התחזקות בצניעות' ולא על 'שאל' ולא על 'חצאית עד הריצפה' אז אני לא מבינה אותך למה את מכניסה פה כזה מין חוסר אכפתיות להתחזקות, כמו שמיג אמרה 'כל אחת ממקומה!!!'
לא באתי לשווק את הגרביונים, פשוט דיברו על זה פה אז הוספתי את מה שאני יכולה להוסיף בעניןנכתב ע"י מלפפון;1655102:הבעיה היא שאת מכניסה הרבה עניינים של הרגשה אישית בתוך הנושא.
הגננת של הבת שלך הרגישה לא נעים, אבל אני מרגישה מאד נעים.
לכן, חובה לבדוק מהי עיקר ההלכה כשבאים לשווק כזה דבר ולא להסתמך על הרגשות אישיות ותחושות.
נכתב ע"י GRN;1655359:אני לגמרי בעד התחזקות בצניעות. אני חושבת שלכל אחת מאיתנו, גם מי שהלבוש שלה עונה על כללי ההלכה יש עוד מה להתחזק בצניעות (כי צניעות זה לא רק לבוש, אלא בעצם מידת הענוה), אבל אני גם חושבת שאובססיה בנושא הצניעות בלבוש אינה בריאה. כמו אובססיה בכל נושא אחר.
יש הרבה מאוד חומרי פרסום בנושא הצניעות, והמציאות היא שהם לא כל כך עושים את העבודה. אז במקום לייצר חומרים נוספים ולצפות שאולי הם כן יעשו את העבודה, כדאי לעשות חושבים ולבדוק מהי הטעות של הקודמים, ואיך אני יכולה לעשות משהו מועיל. לתומי חשבתי שזו המטרה של האשכול.
D ).
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1655432:grn היקרה!!
תוכלי להגיד לי מה אובססיה פה? לא חלמתי שמההודעה העלובה שלי יהיה אשכול כזה ענק, רציתי לשאול את המומחים לשיווק, כי אני באה מתחום העיצוב ולא מתחום הקופרייט
ואולי אוכל לעשות פרסום בעז"ה ורציתי לא לעשות טעויות,
וזה בדיוק הענין שיש הרבה חומרים בענין שלא עושים את העבודה, ולכן בדיוק באתי לעשות חושבים, למה?
מה התכוונת במשפט הזה:
לתומי חשבתי שזו המטרה של האשכול
מה נראה לך מטרת האשכול?
ובקשר ליעכנע:
אצלי בכיתה היה זלזול מסוים בבנות הללו (לצערי) והיו מסתכלים עליהם כעל 'חנוניות'
אם אצלך זה לא היה כך, אני שמחה בשבילך
ובקשר לגרביונים:
יש ילדות ויש ילדות, אבל אם האמא באה עם גישה שגרביונים זה 'איכס' כמו שיש הרבה שחושבות, ו'למה לאמלל ילדה קטנה' וכו' וכו' אז רציתי לכתוב פה שילדות ממש לא אומללות מגרביונים, וכבר שמעתי מהרבה שממש נהנו לעבור לגרביונים, ולא צריך לקחת כל דבר כאילו הוא בא מהצד האפל של החשחשחשחשש.....
נכתב ע"י מלפפון;1654468:התייחסתי לסוג מודעה מתחילת האשכול.
נכתב ע"י יעל א;1655610:אני חושבת שאת בכוון מעולה!
מדרבן מעצים ולא מפחיד
עושה חשק
כל הכבוד!
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1655089:ואתן יודעות מה, אספר לכן שאני בבחרותי נסחפתי עמוק לתוך החברה המודרנית של הכיתה (למרות שב"ה מהבית משפחתי משפחה פשוטה וצנועה)
והייתי מבזבזת את כל כספי על בגדים, כשהיה סוף עונה בתמנון, הייתי שם כל יום.....
עצוב , זה היה מרדף אחרי הצורך להיות 'in'
וגם זה דרדר אותי לכיוון של דיאטה מטורפת שבחסדי ה' המרובים, יצאתי ממנה ללא פגע
כשהמורה היתה מעירה על בגדים זה היה 'תעודת כבוד' בשבילי, שגם אני מ'החברה'
שלחו אותי הביתה גם פעם אחת (די בבזיון), אבל זה לא הזיז לי
נכתב ע"י גלבוע;1654780:אני לא חושבת שאפשר להאשים את ההורים בזה שבבית הספר מרימים חצאיות () כדי לבדוק למי יש גרביים.
יש כאן חוסר הבנה קיצוני מצד הצוות בשאלה מהי צניעות ומהו חינוך.
(וסתם לסקרנות, איך מתלבשים בסגנון שגורם למשמר הגבול או מי שנמצא שם לחשוב שמסתירים סמים?)
נכתב ע"י GRN;1654809:בבית ספר של הבת שלי (הבית ספר הנחשב באיזור שלנו) מותר לבוא עם גרביים.
(הרב של בית הספר הוא אחת מהדמויות היותר ידועות בעולם ההלכה של היום)
נכתב ע"י GRN;1655510:לתומי חשבתי שזו מטרת האשכול = חשבתי שמטרת האשכול לברר באיזו דרך הכי נכון לשווק את נושא הצניעות (כי היו ניסיונות שונים בעניין שלא הצליחו). ואם זוהי כוונתך, תסבירי לי למה נעשיתי אצלך, וכנראה בעיני ניקיות נוספות, "מקררת את האמבטיה". כי אני רואה את הדברים מנקודת מבט שונה משלך? כי אני לא רואה את הדברים שחור-לבן? כי אני מעזה להשתמש עם השכל ולהעמיד דברים במקומם?
נכתב ע"י רבקי100;1656628:בניגוד לאחרות שלמדו בבי"ס הזה בדיוק, כמה מחזורים מעלי, הספיקו להתרגל לגרביים ולהעדיף אותן, ומכאן והלאה- השינוי היה להן קשה הרבה יותר.
נכתב ע"י יונה יונה;1656643:ולמה הן שינו בכלל?
מה פרוש קשה?
מה הבעיה בגריבת גרביים?
אני אוהבת שאנשים מקבלים על עצמם קבלות לא נצרכות ואח"כ בוכים....
נכתב ע"י יונה יונה;1656643:ולמה הן שינו בכלל?
מה פרוש קשה?
מה הבעיה בגריבת גרביים?
אני אוהבת שאנשים מקבלים על עצמם קבלות לא נצרכות ואח"כ בוכים....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //