- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1659511:להאמין יותר מדי במאבק של כוחות הקדושה נגד הטומאה והשטן הנורא זה לאמץ תיאולוגיות נוצריות.
???
נכתב ע"י יונה יונה;1659511:להאמין יותר מדי במאבק של כוחות הקדושה נגד הטומאה והשטן הנורא זה לאמץ תיאולוגיות נוצריות.
בדיוק בגלל זה טענתי בתחילת האשכול שלא לעשות פרסום שיגיד צנוע = יפהנכתב ע"י טקסטיב;1660061:סטודיו פלאש,
מחזקת את כל דברייך!
הבעיה שלא כולן רואות את היופי הזה, האמיתי.
צריך סיעתא דישמיא לנסות להבין באיזה צורה להגיע ללבבות שלהן, דווקא לאלה שקשה להן.
הן חושבות שלהראות כמו שחקנית הוליווד יותר יפה...
סיפור אמיתי: הגיעה אשה עם מטפחת לבושה צנוע ומכובד לראיון עבודה והבוסית חשבה אותה ליאכנע בגלל המטפחת וסגנון הלבוש ששונה ממנה, בכ"ז קיבלה אותה לעבודהנכתב ע"י סטודיו פלאש;1659978:אם הצניעות באה עם פנים קודרות זה משדר לחץ, מתח, לא רוצים צניעות כזו,
כשרואים אישה צנועה, עם עדינות על הפנים כמו שרק צניעות יכולה לתת
וגם רואים שיש לה אושר פנימי, זה מושך להיות כמוה
נהג הסעות אמר לי פעם בשם חברו שאשתו לא מכסה את הראש כי יש חרדיות עם פאות פרוצות אז מותר לה ללכת בגילוי ראש [עפ"ל]נכתב ע"י סטודיו פלאש;1660228:תראו איזה מייל קיבלתי הרגע:
לא מעונינת לפרסם את ההודעה כי יש ניקיות שמזהות אותי ולא נעים לי. אבל אשמח אם תכתבי בפרוג בעילום שם או באתר שלך שיהיה לזיכוי הרבים:
לפני יותר מעשר שנים, בהיותי אשה צעירה בת 19 וחצי. כמעט ילדה. נכנסתי לבית מרקחת יוקרתי בשכונה לקנות תרופה. על הדרך ראיתי בדלפק מוצרי איפור. וראיתי משהו שאני מחפשת. כשבאתי לשלם , המוכר, שהוא גם הבעלים של החנות, חילוני!! אומר לי: תאמיני לי. בשביל מה לך לקנות פה? לכי למקומות של החרדים שם יותר זול!!
וחוץ מזה, אתן, הנשים החרדיות - יש לכן יופי פנימי וטהור "מהקדוש ברוך הוא", אתן בכלל לא צריכות להתאפר...
זה היה בשבילי שיעור מאלף לכל החיים.
נכתב ע"י חנון;1660249:נהג הסעות אמר לי פעם בשם חברו שאשתו לא מכסה את הראש כי יש חרדיות עם פאות פרוצות אז מותר לה ללכת בגילוי ראש [עפ"ל]
נראה לך שחילונים חשופים לתעמולה נגד פאות?נכתב ע"י אות ומופת;1660254:זה אחד הנזקים כתוצאה מתעמולה נגד פאות![]()
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1660273:נראה לך שחילונים חשופים לתעמולה נגד פאות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //