נכתב ע"י מלפפון;1559134:תמונות מהממות!
את צלמת אלופה.
לא פוליטיקלי קורקט אבל מותר לי להביע את דעתי כפי שסוכם באשכול של יעלי איזיקוביץ, נכון?
תמיד כשאני רואה את התמונות הללו עם העוגה והילד מולה עם ידיים חשופות, אני נמלאת רחמים על הילד.
זה פשוט מגעיל להתמרח בקרם.
לעולם לא הייתי עושה כזה דבר לילד שלי. זה סוג כזה של לפני עוור לא תשים מכשול בקטנה.
כלומר אנחנו בוגרים ויש לנו שכל לדעת שזה מגעיל, ובכל זאת אנחנו מרניחים לפני ה'קרבן' התורן..
וזה מזכיר לי שתי דוגמאות:
1. הילדה שלי עמדה לעשות משהו שידעתי שלא יהיה לה טוב עם זה. אמרתי לה שאני לא מרשה. בכל זאת אני המבוגר האחראי בשטח. אמרה לי אמא של חברתה שעמדה לידי: תני לה להתנסות לבד. היא תנסה ותבין לבד כמה זה לא טוב ותחדל..
2. הייתי הבוקר עם הילדים בפארק. היו שם מין מזרקות מים שקרצו לילדים להיכנס. היה קריר, וכל ההורים בפארק לא הרשו לילדים להיכנס. למרות שבד"כ בפארק הזה בקיץ כל הילדים משחקים שעות במזרקות וזו ההנאה שלהם לבוא לפארק.
זו דעתי. יכול להיות שזו דעת יחיד. אבל התחשק לי לומר אותה, ועדיין לא חסמו תגובות ללא צלמים..
מוזמנים לא להתייחס ולעבור הלאה.
נכתב ע"י tzivi;1559159:אני חושבת שאת מסתכלת על זה בכיוון אחר לגמרי ואת לא ממש צודקת
ילדים נהננים מהדבר הזה מאד
זה כמו שנותנים להם קצף גילוח וכו, כל מה שקשור לחוש המישוש זה מדהים עבורם ודווקא מפתח (לא שזה מה שאני עושה עם ילדי בזמני הפנוי וגם לא הפנוי)
למשל במעונות נותנים לילדים לאכול בידיים בכוונה ג'לי או כל מיני קרמים כדי שירגישו את המרקם והכל
לדעתי את מסתכלת מכיוון שונה שלך שזה מגעיל אותך
נכתב ע"י יעל א;1559227:הצילום מקסים והבחירה של הצבעים.
תגלי לי כבר מי הכין את העוגה!
נכתב ע"י RacheliM;1559342:אני לא אחראית על הכנת העוגות
פה האמא המוכשרת הכינה.
בדר״כ זה מוזמן ממישהי שמתעסקת בעיצובי עוגות...
התאורה פה היא תאורת חלון,אגב.
נכתב ע"י מלפפון;1559134:תמונות מהממות!
את צלמת אלופה.
לא פוליטיקלי קורקט אבל מותר לי להביע את דעתי כפי שסוכם באשכול של יעלי איזיקוביץ, נכון?
תמיד כשאני רואה את התמונות הללו עם העוגה והילד מולה עם ידיים חשופות, אני נמלאת רחמים על הילד.
זה פשוט מגעיל להתמרח בקרם.
לעולם לא הייתי עושה כזה דבר לילד שלי. זה סוג כזה של לפני עוור לא תשים מכשול בקטנה.
כלומר אנחנו בוגרים ויש לנו שכל לדעת שזה מגעיל, ובכל זאת אנחנו מרניחים לפני ה'קרבן' התורן..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //