גולן טלקום

• הוסף לסימניות
מי יודע פרטים על החברה אמינות והאם זה חברה עצמאית או משתמשים באנטנות של חברה אחרת ואיזה ומה איכות הקליטה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סקרן;1267355:
מי יודע פרטים על החברה אמינות והאם זה חברה עצמאית או משתמשים באנטנות של חברה אחרת ואיזה ומה איכות הקליטה

חברה מצוינת עם שירות טוב וקליטה מעולה.
מניסיון...

• הוסף לסימניות
אנטנות של סלקום
קליטה כמו לסלקום
רק א"א לעשות שירותי רשת כגון שיחת ועידה וכו'

• הוסף לסימניות
אנטנות של סלקום, ואנטנות פרטיות של גולן ומסע ומתן עם אורנג' כדי לקבל גם מהם, ואפשר לעשות שיחות ועידה, אני עשיתי!!! שירות מעולה, שירות עצמי דרך האתר, שירותים טלפוניים שאין לאף חברה מתחרה ובטח שלא בחינם, שעברתי דירה לתקופה קצרה בבני ברק הייתי בדירה קומה -1 ולא היה שם קליטה (לאף חברה) התקשרתי לתמיכה של גולן הערתי להם שאין לי קליטה בבית, הם הבטיחו לי שתוך שבוע זה יטופל, הם שמו אנטנה באזור ותוך יומיים היה לי קליטה. תראו לי עוד חברת תקשורת שככה תתייחס ללקוח הקטן...

• הוסף לסימניות
קחו גם בחשבון שאם גולן יצליח, המחירים בשוק ישארו נמוכים, אם גולן יפול המחירים יחזרו להיות גבוהים כמו פעם, כל המתחרים מנסים להפיל אותו.. רק בגלל זה... הוא היחידי שהבטיח לא לעבור את ה100 ש"ח ועומד במילה, גם כשהמעמ עלה וכל החברות נצלו את זה, הוא ספג את ההעלאה בגלל שהוא הבטיח מילה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;1267767:
שיחות ועידה, אני עשיתי!!! QUOTE]

מניין
אני ניסיתי כבר בכמה מכשירים שתומכים בשיחת ועידה וכתב לא מורשה

• הוסף לסימניות
חשוב לי לדעת מה העניין של סלקום לתת שרות לגולן באנטנות שלהם אם הם מתחרים בצורה כ''כ חזקה לתשומת לב השאלה היא הלכתית ואבקש להשתדל להעביר מידע מדויק ואם אפשר כולל אסמכתאות

בנוסף למישהו יש את החוזה של גולן טלקום מול הלקוח? ניסיתי להשיג אצל הסוכנים ולא הצלחתי

• הוסף לסימניות
גיסתי בגולן, וסובלת מניתוקים ובעיות קליטה.
אשתי היתה בגולן בקושי שבוע, ופשוט ברחנו. טירוף! כל שיחה שלישית מתנתק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1273197:
גיסתי בגולן, וסובלת מניתוקים ובעיות קליטה.
אשתי היתה בגולן בקושי שבוע, ופשוט ברחנו. טירוף! כל שיחה שלישית מתנתק.

ממש לא!
הכל תקין ברוך ה'.
יש לנו מעל 4 מנויים באזורים שונים
הקליטה יותר טובה מאורנג', בהרבה אזורים. (מניסיון!)
שירות מעולה.

• הוסף לסימניות
בגולן-
הקליטה באיזור שלנו בסדר גמור
לא כדאי לשחק עם מכשירים שהם לא תומכים בהם רשמית
שירות טוב מאד.

• הוסף לסימניות
אני בגולן, בקשר לקליטה זה אותו דבר מסלקום אולי קצת יותר טוב!
הרבה יותר טוב מפלפון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1273214:
ממש לא!
הכל תקין ברוך ה'.
יש לנו מעל 4 מנויים באזורים שונים
הקליטה יותר טובה מאורנג', בהרבה אזורים. (מניסיון!)
שירות מעולה.

אני מסכים עם כל מה שכתבת חוץ מצמד המילים שפתחת בהם-"ממש לא".
זה ברור שיש שחווים קשיים ויש שלהיפך, זה ברור וידוע. ולכן כשהשואל שאל, עונים לו כל אחד מההתרשמות שלו לכאן ולכאן, והוא יעשה את השיקולים שלו.
אבל אם אני כותב לך שאשתי וגיסתי סובלים [או ליתר דיוק-סבלו] מגולן טלקום, בעיות קליטה וניתוקים בצורה מחרידה, מה את כותבת "ממש לא"???

ברוך ה' שלכם הכל בסדר, אבל יש כאלו שלא.
הרשת מוצפת בתלונות על גולן, אין מה להתדיין בזה..

• הוסף לסימניות
לגולן היו הרבה תלונות בהתחלה אבל הם השתפרו כשהשיפור המשמעותי ביותר נעשה דווקא בחודש האחרון, בנוגע לשאלה מה יוצא לסלקום משיתוף אנטנות, א. משרד התקשורת, ב. הם מקבלים תשלום
מגולן, ג. הם יודעים שאם הם לא ישתפו (בתשלום כמובן) אז חברה אחרת תשתף, למעשה אורנג' הייתה בדעה הזאת של לא לשתף כדי לא לתמוך באוייב, ולכן היא הפסידה הרבה כסף כשכל הוירטואלים פירנסו את המתחרות (פאלפון וסלקום) ומהר מאוד תפסה את עצמה ורצה להציע את עצמה לדור אלון בנוסף ל012 ששיך לה... :) בנוגע לחוזה של גולן, כנס לקישור https://www.golantelecom.co.il/gui_lib/document_templates/contract_agreement.pdf

• הוסף לסימניות
פחות מ40 ש"ח, אם לוקחים לך 100 משהוא מנסה לעשות עלייך קופה, אני לא זוכר אף תאריך שזה היה במחירים שמעל 40 ש"ח

• הוסף לסימניות
בדקתי הרגע המחיר כרגע לסים הוא 49 ש"ח והסים השני בחינם, יש להם סימים כשירים למהדרין ב27 ש"ח לחודש

• הוסף לסימניות
כל מי שמחייג אלי מגולן כתוב לו שהמספר לא קיים בזמן שמכל רשת אחרת זה מחייג מצוין גם אם אני מחייג לגולן זה כן מתקשר
הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה מדוע גולן החליטו שאיני קיים:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמוליק 1234;1273407:
כל מי שמחייג אלי מגולן כתוב לו שהמספר לא קיים בזמן שמכל רשת אחרת זה מחייג מצוין גם אם אני מחייג לגולן זה כן מתקשר
הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה מדוע גולן החליטו שאיני קיים:confused:

זה קרה לי גם, שילמתי למישהו מפרוג 180 ש"ח והוא סידר לי את זה איכשהו מול משרד התקשורת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוצלח;1268318:
נכתב ע"י ASUS;1267767:
שיחות ועידה, אני עשיתי!!! QUOTE]

מניין
אני ניסיתי כבר בכמה מכשירים שתומכים בשיחת ועידה וכתב לא מורשה

צריכים להגדיר את זה באתר ללא ההגדרה זה לא עובד וכן שירות תא קולי לא עובד אם לא מגדירים א"ז באתר (ששמה אפשר גם לקבל שירות תא קולי למייל בחינם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה