- הוסף לסימניות
לא היה מסתיר זה בטוח השאלה אם לסמוך על האדישות שלהרופא!אין לך מה להיות מודאגת
אם זה היה משהו מדאיג
רופא לא היה מסתיר את זה
מדברת מניסיון מר !
לא היה מסתיר זה בטוח השאלה אם לסמוך על האדישות שלהרופא!אין לך מה להיות מודאגת
אם זה היה משהו מדאיג
רופא לא היה מסתיר את זה
גם הלחץ שלך שווה משהו.כי ההמוטלוג לא רואה שום סיבה לטרטר את הילדה מעבר למה שטורטרה ... ואני מתלבטת כמה אני צריכה לחפור יותר ממה שעשעיתי עד כה..
שנה שזה צף ועולה ואז יש רגיעה כי הורפא הצליח להרגיע והבדיקותש וב תקינות.. אבל בזמנים שזה צף זה מעיק
אם את בלאומית יש רופא ממש מומחה שעושה אולטרסאונד ותוך כדי מחליט אם צריך לקחת ביופסיה או שאין צורךקוראת את האשכול
וחייבת לשאול הייתי אולטרסאונד צוואר במכון לא ע"י הקופה הטכנאי עשה את ה אולטרסאונד תוך שלוש דקות אמר שהוא רק מצלם למפענח. זה לא פעם ראשונה שאני עושה אולטרסאונד בד"כ לפחות עשר דקות בדיקה. בבדיקה הכל היה תקין חוץ מממצא ממש קטן ליד בלוטת התירואיד היפואקוגני שטיבו אינו ברור אולי PTA? (גידול שפיר) ככה כתב המפענח. הרופאת משפחה אמרה שאין מה לדאוג ולקבוע תור לאאג הלכנו לאאג הפנה אותנו לביופסיה. ממש מלחיצה אותי הבדיקה הזאת סיטי לא עדיף? או אולטרסאונד מקצועי בקופה ולא חפיף?
אם זה רופא מומחה הוא יכול תוך כדי לראות אם צריך או לאלא במאוחדת שלחו אותי לעשות בי"ח
אגב יכול להיות שלא יקחו בסוף ביופסיה?
לדעתי משתנה אולי קצת בין הרופאים והרבה בגיל המטופלקוראת את האשכול
וחייבת לשאול הייתי אולטרסאונד צוואר במכון לא ע"י הקופה הטכנאי עשה את ה אולטרסאונד תוך שלוש דקות אמר שהוא רק מצלם למפענח. זה לא פעם ראשונה שאני עושה אולטרסאונד בד"כ לפחות עשר דקות בדיקה. בבדיקה הכל היה תקין חוץ מממצא ממש קטן ליד בלוטת התירואיד היפואקוגני שטיבו אינו ברור אולי PTA? (גידול שפיר) ככה כתב המפענח. הרופאת משפחה אמרה שאין מה לדאוג ולקבוע תור לאאג הלכנו לאאג הפנה אותנו לביופסיה. ממש מלחיצה אותי הבדיקה הזאת סיטי לא עדיף? או אולטרסאונד מקצועי בקופה ולא חפיף?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //