מקפיצהמכירה ומזדהה...
קרם רגליים וקומפרסים ולנסות כמה שפחות לגרד - אני יודעת שקשה...
היה לי זוועה יילדו אותי בשבוע 35יש בעיה שנקראת PUPP - עליה של מלחי מרה, משהו שקשור לכבד,
אפשר לבדוק בבדיקת דם.
אם בבדיקות דם מגלים זאת במהלך ההריון אז מילדים בתחילת תשיעי כי זה יכול להיות מסוכן לעובר.
גורם לגרד וסבל נוראי
זה נקרא כולסטזיס וזה מסוכן מאוד. מקבלים אורסוליט להפסיק את הגרדהיה לי זוועה יילדו אותי בשבוע 35
בגלל נגרד הנוראי
אבל הגרד לא עבר לי לגמרי
אולי יש אלרגיות שמתפרצות אחרי לידה
בחיים לא גירדתי
היה לי pupp אני כבר חצי שנה אחרי הילדהזה נקרא כולסטזיס וזה מסוכן מאוד. מקבלים אורסוליט להפסיק את הגרד
ועוקבים אחרי רמות המלחי מרה, אם מגיע למספרים גבוהים, מיילדים
אה זה משהו אחר לגמרי ממה שאני כתבתי.היה לי pupp אני כבר חצי שנה אחרי הילדה
לפעמיים יש גרד
לא ברמה שהיה אפילו לא מתקרב
אבל עדיין מציק
אגב ילדת בן? אומרים שמי שסובלת ממה שכתבת לרוב יולדת בניםהיה לי pupp אני כבר חצי שנה אחרי הילדה
לפעמיים יש גרד
לא ברמה שהיה אפילו לא מתקרב
אבל עדיין מציק
אם זה ממלחי מרה לוקחים אורסוליטאם זה נובע ממלחי מרה , צריך להקפיד לא לאכול אוכל שומני. להפחית כמה שאפשר בשמן. לאפות מאכלים במקום לטגן. לא לאכול טחינה, אבוקדו וכו'. לאכול הרבה ירקות ופירות.
אלרגיה למזון אפשר לבדוק.
מניסיון,יש בעיה שנקראת PUPP - עליה של מלחי מרה, משהו שקשור לכבד,
אפשר לבדוק בבדיקת דם.
אם בבדיקות דם מגלים זאת במהלך ההריון אז מילדים בתחילת תשיעי כי זה יכול להיות מסוכן לעובר.
גורם לגרד וסבל נוראי
לא קואראים לזה גם ICP?זה נקרא כולסטזיס וזה מסוכן מאוד. מקבלים אורסוליט להפסיק את הגרד
ועוקבים אחרי רמות המלחי מרה, אם מגיע למספרים גבוהים, מיילדים
יש מצב שקוראים לזה גם כךלא קואראים לזה גם ICP?
אני מכירה את המינוח כולסטזיס של ההריון ונראה לי ששמעתי גם את המינוח ICP
גרד ללא פצעים- יש לבדוק האם לא מדובר ב ICP (לא לחץ תוך גולגולתי אלא כולוסטאזיס של ההריון)מותר לקחת טיפות פניסטיל בהריון?
וכן- האם הגרד שמחייב בדיקות זה בהכרח גרד עם פצעים?
כי לא יצאו לי פצעים, רק מרגישה תחושת גרד קשה (וכמובן כולי מלאה בסימנים מהגירודים).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים