- הוסף לסימניות
כבר כתבתי שלא התכוונתי על העיר ירושלים.בירושלים ברור יש!!
גם אקסטרה ,גם סופרבוס,וגם אגד!!
התכוונתי על השכונה שבא אני גרה שהיא רק אקסטרה והיא בירושלים.
כבר כתבתי שלא התכוונתי על העיר ירושלים.בירושלים ברור יש!!
גם אקסטרה ,גם סופרבוס,וגם אגד!!
איזה שכונה?כבר כתבתי שלא התכוונתי על העיר ירושלים.
התכוונתי על השכונה שבא אני גרה שהיא רק אקסטרה והיא בירושלים.
רמת שלמה.איזה שכונה?
זה היה יכול להיות רעיון מצוין אם רק היה מבקר המדינה מטפל בפניות אלו.עוד משהו ששכחתי לציין
לשדלוח במקביל פניות למשרד מבקר המדינה
קודם כל תתפעלו מהשירות האדיב והמסור שיש שם
וחוץ מזה תקבלו את המשרד עם השניים הכי טוחנות וכואבות במדינה (כלפי המשרדים האחרים כמובן)
ואם מצטבר צבר של תלונות אז המשרד לא מתעלם רק מטפל
מניסיון..
צודקזה היה יכול להיות רעיון מצוין אם רק היה מבקר המדינה מטפל בפניות אלו.
הבעיה היא שהוא מטפל רק בחברות ממשלתיות וחברת אקסטרה רשומה כחברה פרטית.
אפשר ורצוי לשלוח לשם פניות אך ורק אחרי שמשרד התחבורה שולח תגובות לא לעניין ואז אפשר להתלונן על המענה הלקוי של משרד התחבורה אבל אין מה לפנות בעניין אקסטרה ישירות.
אין לו אפילו גישה לתח"צ אח של בן גביר!רואים שאת/ה לא משתמש בתחבורה ציבורית
לא ידוע לי על משהו ספציפי, אבל במקרה הזה כשחילקו את 37 ל 3 קווים מספרו אותם במספרים קרובים כדי שיהיה יותר נוח לזכור, 81 רמות-נוו"ק 85 רמת שלמה-נוו"ק ו 86 רמת שלמה - רמותיש תוכנית לפיה ממספרים את הקווים? כלומר, זה מחולק לפי סדר מסוים?
לא ברור! התכנית היא שהוא יגיע עד רמת שרת אבל גם זה יכול להשתנות. לגבי בית וגן אני לא יודע אבל הגיוני.מתי זה יקרה? הם יגיעו גם כן עד רמת שרת? יעברו בבית וגן?
יש אפשרות לאצת יש מושג של ספרת ביקורת המספר האחרון של המספר זהות זוהי נוסחא ולכן מיד קופץ להם שהמצאת...אני הייתי במקרה עם אגד ולא אימתו שום דבר .
אין להם דרך.
נו באמת זה עוזר משהו? אולי בן גביר יעזור....ובכל זאת לא לשכוח להתלונן גם למשרד התחבורה
פניות הציבור משרד התחבורה
rhon.co.il
“אור השמש הוא הטוב שבחומרי החיטוי” — לואי ברנדייס,
היהודי הראשון שכיהן כשופט עליון בארצות הברית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים