- הוסף לסימניות
כל החוברת לא נועדה אלא שתזכרו את שם החברה: שטראוס - תנובה- טרה.
היתר זה קוסמטיקה בעחלמא...
נכתב ע"י אוהב0ישראל;580776:כל החוברת לא נועדה אלא שתזכרו את שם החברה: שטראוס - תנובה- טרה.
ומה עם חוברות המתכונים המתפקעות מעיתונינו בתשעת הימים? כאן זה עוד יותר צורם. משהו כמו חגיגה על חשבון חורבן הבית...נכתב ע"י שמע;580041:כל שנה לפני שבועות כשאני מקבלת את החוברות ההדורות של חברות הגבינות ומרפרפת על מהתכונים המדהימים והבלתי ניתנים לביצוע כלל, הן משום הזמן הרב שהם דורשים והן משום החומרים היקרים והנדירים שיש לרכוש כדי להכין אותם,
אני מהרהרת בכדאיות ובחכמה הטמונה בהן.
מה אחוז הנשים שמכינות מתכונים מהחוברות הללו? אני בטוחה שאפסי ממש.
הן רק יוצרות תסכול וגורמות לי להרגיש שכל מה שאני מכינה לא שווה בכלל.
לא היה עדיף לבוא עם רעיון אחר, שמחובר יותר אל השטח?
מין חוברת שתגיד: מהגבינות שלנו אפשר לעשות בקלות ובלי להוציא הרבה כסף מעדנים של ממש. ולתת מתכונים משודרגים מעט, אלגנטיים דיים, אבל לא מטורפים המתאימים לשפים בלבד.
מה דעתכן? (או דעתכם?)
נכתב ע"י שמע;580513:מעניינת אותי אם יש איזו אסטרטגיה מאחורי הדבר הזה, או שזו פשוט מין אקסיומה שתקועה להם בראש, שמתכוני הגורמה ההזויים הללו עושים את העבודה.
יהיה מעניין לראות פעם את אחת החברות מרימה את הכפפות והולכת על כיוון אחר...
נכתב ע"י gol;583706:קודם כל מי אוכל בארוחות חג כאלה שטויות וחוץ מזה למי יש את כל הכלים המשונים , למה למרוח מגזינים שלמים על יצירות יוקרה מדהימות שאין לנו שיג ושיח עמהם?
מענין אותי אם משהי פעם נסתה לעשות איזשהו משהו מכל החגיגה הזאת.
מי שכן שתגיד.
נכתב ע"י שמע;583732:כשחוברת פרסומית בעיקרה נותנת במה לפטיפורים הללו- מילא.
אבל יותר לא ברור לי למה מדור הבישול של העיתון עושה את זה.
הוא הרי חף משיקולים אינטרסנטיים כאלו.
נכתב ע"י yaeli;583921:נורא נורא מדגדג לי באצבעות 'לתפוס טרמפ' על הטרוניה המוצדקת.
לא מדובר רק בחוברות מהודרות של מתכונים, אלא גם במגזינים סגנון 'לייף סטייל חרדי'.
שמישהו בבקשה יעשה מחקר איזה אחוז מהאוכלוסיה שלנו באמת עושה שימוש (או אפילו סתם נהנה) מלקרוא כתבות על בעלי הון, שאין ביניהם ובין הציבור החרדי המצוי כמעט קשר, עם סגנון חייהם הראוותני והבזבזני, מלראות שמלות וזוגות נעליים באלפי שקלים שלעולם לא נקנה, ומלהבין שכמה שלא ננסה לשפר את איכות חיינו ברהיטים ובדירה נאה, עוד יש לנו בעצם הרבה מה ללמוד. במרכאות כפולות ומכופלות.
חיפשתי בפורום המכובד אשכול שיהווה במה נאה לנושא זה, מאחר ויצא לי לשמוע לא מעט ביקורת על היחס הלא פרופורציונלי שמעניקים לחומרנות במגזר שלנו, במסווה של 'מגזינים לציבור החרדי'. לצערי לא מצאתי שדנו בענין.
אני רוצה להדגיש - סגנון חיי רחוק מלהיות שמרני קיצוני ואני מאד מאד בעד אסתטיקה. ובכל זאת אומר, שאם נמצאים פה אלה שאחראים להפקה הגרנדיוזית שנחתה בחינם על מפתן ביתי בערב פסח, אבקש להודיע לכם: זהו מבחינתי דואר זבל ומקומו בפח.
אולי המכנה המשותף למתכונים הוא הסתעפות משנית, אני מקווה שבעלת האשכול תסלח לי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים