נכתב ע"י s_katz;2510369:כמה שזה קשה- ויש שתנגדים, עם סיר לילה זה עובד 1000%
הילד מרגיש בטוח הרגליים יציבות על הרצפה. - מנסיון!
אגב, באיקאה יש להם סיר מצויין יציב וחלק נשלף - שמקל על הניקוי מאוד! הסיר שלהם מעט יותר גבוה מהפשוטים עם משענת נוחה. מנסיון שלי עם תאומצים ועוד מכה מהמשפחה מסביב- עובד פלאים!
נכתב ע"י פלטינה;2510396:האם עדיף להתחיל בפסח ?
או לחכות לחופש של יום העצמאות !
נכתב ע"י rivkic;2510638:קופצת על האשכול.
גמלתי את הבת שלי בסוכות (!) כשהיא עוד לא נהייתה בת שנתיים.
נהייתה בת שנתיים בכסלו.
הגמילה הלכה איכשהו בסדר:
הודיעה כל פעם כשהיא צריכה,
התאפקה וכו'.
במשך הזמן -
ירד לה החשק ללכת לשירותים, ולכן הפסיקה להודיע שהיא צריכה.
יכול להיות שבהתחלה היא כל הזמן הודיעה שהיא צריכה - כי היה לה לחץ מכל העניין הזה, אבל כשהיא נרגעה נרגע לה גם הלחץ וכבר לא היה לה צורך להודיע לי.
מה שקרה שהיא התאפקה והתאפקה עד שפישלה.
לכן לקחתי על עצמי את האחריות לבצע מעקב על השעון ולקחת אותה (עם המון תמריצים מצידי, לא התחשק לה בכלל) כל פעם לשרותים.
מאז ועד היום -
הילדה (כבר הגיע לגיל סביר בהחלט, שנתיים וארבע חודשים) גמולה בסדר, יחסית לא מפשלת, אבל ממש לא מבקשת ללכת לשרותים - העול הוא לגמרי לגמרי שלי.
מה עושים????
נכתב ע"י דיצה;2510416:שיטה שמשתמשים איתה בחינוך מיוחד-בד"כ
מה שמלחיץ את הילד היא הפעולה החדשה.
בתחילה נותים לילד לשבת עם טיטול, שיתרגל לרעיון.
בשלב הבא עושים לו חור בטיטול כשלוקחים אותו לשירותים,
והילד-שלחוץ מהעניין, פתאום רואה שלא קרה כלום, (רואה
רק אח"כ) והכל עבר לשירותים, וזה לא מפחיד כמו שחשב.
בד"כ הרבה גמרו את הגמילה לאחר השלב הזה.
נכתב ע"י מלי1;2510790:הצחקת אותי עד דמעות עם החור בטיטול
נכתב ע"י manof1;2510364:שניה לפני הייאוש וחצי שניה לפני החלאקה
הילד גמול פרפקט ברטוב
אבל יציאות בשום פנים ואופן לא בשרותים
שעות אנחנו בשרותים ואפס
2 דק' אחרי זה פישול
הגננת גם כבר עומדת להרים ידיים וגמני
עזרתכם!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //