- הוסף לסימניות
יש את הסיפור על ר' משה פיינשטין שנתפס לו האצבע בדלת הרכב, והוא סבל בשקט כדי שלא לבייש את הנהג...יש לך סיפור טוב על בין אדם לחברו?
יש את הסיפור על ר' משה פיינשטין שנתפס לו האצבע בדלת הרכב, והוא סבל בשקט כדי שלא לבייש את הנהג...יש לך סיפור טוב על בין אדם לחברו?
וקורבן העומרעל ספירת העומר
אז תלמדי ברביעי.הבעיה שפסח שני יוצא בשישי ובחמישי בדר"כ מלמדים פרשת שבוע
יש לך ספר התודעה?וקורבן העומר
מלמדים על רבי שמעון וכל הסיפור ואח"כ על ל"ג בעומר-על האש ,תכונותיו ועוד...על ספירת העומר לימדתי, על רבי עקיבא ורחל, המשלימה סיפרה על האביב.
מה מלמדים בשבוע הקרוב?
אין לי ספר התודעה.יש לך ספר התודעה?
את צריכה חומר לימודי או דפי עבודה?
חבל. יש שם חומר מדהים שמתאים מגיל הגן עד תיכון....אין לי ספר התודעה.
חומר לימודי.
תבדקי באחיה ידעדחוף !!! האם יש למישהו כאן חומר על ספירת העומר?
שני ריכוזים, בוקר וצהרים.דרך אגב כמה ריכוזים אתן מעבירות בקו בכל יום
ואשמח לשמוע רעיונות איך להפעיל את הילדות בתנועה בבית - גן חובה
אני פחות משלוש חודשים כאן...יש לי רעיון כלשהו. תכתבי לי בפרטי אם את רוצה.
שני ריכוזים, בוקר וצהרים.
רעיון לאימון - אפשר לומר 'מי קופצת על רגל אחת? בואו נספור עד עשר!'. ואז סופרים, ואח"כ קפיצות צפרדע, ועוד...
אני עשיתי את זה דרך הטלפון, והם ממש נהנו [לפי הפידבקים של ההורים והילדים].חשבתי להפעיל כך אבל זה היה נראה לי קצת משעמם ומה כבר אפשר לומר להם לעשות
לקפוץ על רגל, צפרדע אוקי לרוץ הלוך חזור, ללכת על הקו של המרצפות בלי לפול, לסובב ידיים - ובכל פעילות לספור
יש לכם רעיון לעשות את הפעילות מעניינת דרך הטלפון?
עצוב מאדבאיזה קו אתן מלמדות?
לבת שלי אין כלום
(פעם אחת הגננת דברה איתה בטלפון)
אולי יש לכם קו ואת לא מודעת אליובאיזה קו אתן מלמדות?
לבת שלי אין כלום
(פעם אחת הגננת דברה איתה בטלפון)
אמרה לי בטלפון שהיתה רוצה להשאיר, אבל אין איפה!הייתי ממליצה לך להתקשר לגננת ולברר את הענין
בגן חובה את יכולה לגוון את זה בסדר האותיות או בספירה הפוכה.....חשבתי להפעיל כך אבל זה היה נראה לי קצת משעמם ומה כבר אפשר לומר להם לעשות
לקפוץ על רגל, צפרדע אוקי לרוץ הלוך חזור, ללכת על הקו של המרצפות בלי לפול, לסובב ידיים - ובכל פעילות לספור
יש לכם רעיון לעשות את הפעילות מעניינת דרך הטלפון?
יפה רעיוןאני עושה זאת בצורה שונה.
לדוג' הקנתי את הספרה 2 הדרכתי אותם לבנות את הספרה מקליקס/ מגנטים/ קפלה וכל רעיון שהוא
ועל זה התעמלנו הלכנו על הספרה, קפצנו מצד לצד זחלנו וכו'.
זה מתאים לי לגיל תנסי להתאים את זה לחובה בנות אולי אותיות .
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים