?????קניתי מהם הלכתי לקנות עוד ועוד,
anny זה גם C&G והג'ינסים -זה 70 דנייר לייקרה- וגם אצלי היו מעולות,אני מאד נהנית מחגרביונים של חברת anny ליום יום (הג'ינסים)
ולשבת הפעם לא קניתי יקר, קניתי את של C&G ובינתיים מאד מאד מרוצה!!!!
@נעליים @נ.פ. @נני5?????
אני קניתי של c&g לשבת, וברוך ה' הלכו עם זה די הרבה ולא נקראanny זה גם C&G והג'ינסים -זה 70 דנייר לייקרה- וגם אצלי היו מעולות,
אבל מה לשבת היה מעולה?
קניתי 4 זוגות מדוגמים- ובלבישה הראשונה- הן קרועות...
מוזר מאוד!!!איך את מסבירה את זה ש-לבת שלי זה נקרע מיד בפעם הראשונה????
מדובר בילדה בת 3
וב-3 זוגות גרביונים!!!!
לא מתווכחת עם מציאות...מוזר מאוד!!!
אני ראיתי לפני פסח שאין לי צורך כלל לקנות לביתי גרביונים ליום חול, היו לה מספיק משנה שעברה!!!
גם אני לא, רק מתפלאת...לא מתווכחת עם מציאות...
איך את מכבסת ?על כמה מעלות ?לילדות צעירות ליום יום לגן, גרבי כותנה (שרייבר מאוד טובות) לא לכבס בהרתחה כי זה הורס את הגומי למעלה.
מעדיפה את אלה עם טקסטורת פסים/חלק לגמרי, הנראות שלהן יותר מוצלחת בעיניי.
לגדולות יותר, גרביון לייקרה 70 דנייר, גם אם נהיה חור, הוא לא הופך לתחנת רכבת.
נהנית מאוד מהסחורה של elizi. רק אלו שבאים כל זוג בנפרד.
יש גם מארזים של 3 זוגות באריזה, הם ממש לא מוצלחים ונקרעים מהר.
הגרביונים הדקיקים החגיגיים הם בד"כ חד פעמיים.
על החתום, אמא ל-6 בנות.
כן, הן אטומות כמו 70 (40 דנייר של חול..) אבל הפלם קידס אטום יותר ולכן פחות נקרעאת בטוחה שזה אותו חברה.
הבטר פליי הם באמת 40 דנייר. אבל נראות אטומות לגמרי כמו 70 דנייר
איפה זה נקרע?איך את מסבירה את זה ש-לבת שלי זה נקרע מיד בפעם הראשונה????
מדובר בילדה בת 3
וב-3 זוגות גרביונים!!!!
לא הזמנתיהזמנת את זה?
מרוצה?
טרם, הדף של נקסט פתוח למעלה משבוע ואני ממלאה את הסל לאיטיהזמנת את זה?
מרוצה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //