זה התחיל כבר משבועות כל יום, וגם לפני שבועות רק אז לא היה כל יום.עושים חתונות בחצר של האולם (התחיל השבוע).
ממש לאזה התחיל כבר משבועות כל יום, וגם לפני שבועות רק אז לא היה כל יום.
כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו מקום... אני התכוונתי לסמינר מאיר ולבי"ס אילת השחרממש לא
התחיל השבוע ביום שני
לפנ"כ היה סגור
זה התחיל כבר משבועות כל יום, וגם לפני שבועות רק אז לא היה כל יום.
אני גם חושבת שהתחיל השבוע מיום שני. אני גרה ממש קרוב ורק מאז התחלנו לשמוע מוזיקה משם.ממש לא
התחיל השבוע ביום שני
לפנ"כ היה סגור
דברו על סמינר פוירשטיןכנראה שאנחנו לא מדברים על אותו מקום... אני התכוונתי לסמינר מאיר ולבי"ס אילת השחר
אם הסתכלת מתחילת האשכול תשים לב שדיברו בעיקר על הסמינר והבי"ס בחפציבה, שאת זה אנחנו חווים כל ערב משבועות (למעט ערב אחד שהיה שבע ברכות ולא חתונה).דברו על סמינר פוירשטין
'נאות השמחה'
ניסיתיאיפה הגעת לזה?
ראשית, לא מעלים לדציבלים אסורים!
שנית זה פעמיים בשנה.... לא 24/7
אה, באמת? כי בחתונות שהיו אתמול בחפציבה אין מצב שהיו פחות מ-600 איש בכל חתונה. רק לראות את הרחוב, את התחנות העמוסות ואת האוטובוסים המלאים בבחורים...להיות פחות אגואיים... ולחשוב על זוגות ששיגעו אותם כבר 3 חודשים מה מתי איך יהיה החתונה שלהם, בסוף כבר עושים בחצר בלי חברים/ות וכו'...
לגמרי.אבל אתמול ושלשום הווליום היה נורא! גם כשהחלונות היום סגורים הרעש היה חזק ממש, והילדים לא יכלו לישון.
עם 230 חולים חדשים, כנראה לא נכנסים לאולמות כ"כ מהרבלת"ק
קחו בחשבון שביום ראשון הקרוב נכנסים לאולמות וזה יפסק.
נכון, סיוטטט....סוף רשב"י אותו דבר. סובלים מהחתונות של שיח יצחק.
מי שבא לגור בעיר חרדית, עם בניה פראית, צריך לקחת בחשבון שכל מוסד חינוכי עלול להכיל אולם שמחות בגודל כזה או אחר, גם בלי קשר לקורונה...וסתם ככה, פשוט לזכור שהאנשים שגרים כאן ברחוב, בחרו לגור ברחוב צדדי ושקט בירכתי העיר,
ולא חלמו שהרחוב שלהם יהפוך למתחרה של רחוב שלמה המלך בבני ברק ביום בהיר.
ומי אמר שדמכם סמוק מדמם.
וכל בית כנסת, וכל מתנס, וכל יחידה שלא התאימה למגורים, וכל חלל בניה, וכל ישיבה, וכל סמינר, וכל בית ספר,מי שבא לגור בעיר חרדית, עם בניה פראית, צריך לקחת בחשבון שכל מוסד חינוכי עלול להכיל אולם שמחות בגודל כזה או אחר, גם בלי קשר לקורונה...
אני חוויתי את זה ערב אחד וזה היה זוועה..רק בקשה קטנה
מי שלא חווה את זה כל ערב שלא יגיב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים