- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1979791:אגב, בהמודיע (בבית שלנו לפחות.) שינו לאיכות אירופאית...
שזה אומר במילים אחרות 'בואו נעבוד על עצמנו'. נקנה תוצרת גרמנית, אבל לא נגיד את זה בקול.
נכתב ע"י מקופלת;1979791:אגב, בהמודיע (בבית שלנו לפחות.) שינו לאיכות אירופאית...
נכתב ע"י גלבוע;1980012:לא ממש הבנתי את הקשר.
נכתב ע"י מלפפון;1980021:את טוענת שאיכות גרמנית נחשבת לטובה (אני חולקת עלייך כאכסיומה, אבל לא משנה), ומביאה הוכחה- הם דייקנים. אם הם הצליחו לארגן שואה ברמה מסודרת, זו הוכחה טובה לכך.
וכשאת כותבת את הנ"ל את לא מסייגת בדברייך שכמובן ויחד עם זאת שאת חושבת שהם דייקנים ואיכותיים, עדין יש את הענין של המוסריות. האם לקנות מעם שהשמיד אותנו ועשה זאת בצורה חייתית כ"כ, דווקא בשל הסדר המופתי של הארגון שלהם, מכונת כביסה.
כך שנתתי לך דוגמאות חיות נוספות.
זה לא סותר שאני כן קונה תוצרת גרמניה, כי אני כן חושבת שהיו גרמנים חסידי אומות העולם, ויש מצב כזה גם היום, אבל לקנות מהם עם דגש על הגרמניות שלהם?
אצלי 'גרמניות' זו מילה נרדפת לאכזריות. עם שהשתמש בכל הארגון הטכני שלו כדי לגרום שלא תהיה גלבוע ולא מלפפון שתוכלנה להתווכח אם גרמניה =איכות או לא.
נכתב ע"י תושיה;1980344:אני הייתי מזועזעת שבעיתון חרדי מתפרסמת כזו מודעה ,למרות שאין להם שום קשר לפירסומים והתקשרתי להביע את מחאתי אמרו לי שם שיעבירו את זה לוועדה המבקרת ובשבוע לאחריו שוב התפרסמה המודעה בגדול והשאלה שלי היכן האחריות הציבורית שלהם ואם תהיה מודעה שמפרסמת לאכול בשר לא כשר ? הם גם יפרסמו? נכון הוא לגבי משרד הפרסום שהוא המקור אבל אני דווקא מפנה את האצבע לעבר העיתון שצריך לקחת אחריות
מי שלא ראה את המודעה של בזק על ה'בית החכם', לא ראה אף פעם איך יכולים לעבוד על הציבור החרדי!!!
כל אחד מבין שמודעה על סמרטפון, לא יכנס לעיתון חרדי.
מה הם עשו, הם התחילו עם ברכת הבית (כן, זה ממש תורני). בתוך הברכות, זה מתחיל עם ברכה שאתה שולט על הבית, כי השליטה נמצא אצלך בז'קט... (איך, על דף ?...)
בהמשך הם כתבו שצריכים שיהיה "תשתית דואר אלקטורני לצורך פרנסה" ח"ו לא תשתית אינטרנט, המילה אינטרנט לא מוזכרת במודעה. מי שיסביר לי מה זה "תשתית דואר אלקטרוני לצורך פרנסה", אם לא אינטרנט, יקבל ממני פרס.
והם ממשיכים,
בהוראת גדולי ישראל, השימוש בתשתית דואר אלקטרוני... מותנה באישור רב... מי שמזמין את הנ"ל ובזק מתנים זאת באישור רב, מקבל פרס נוסף (גדול יותר מהקודם...)
וככה זה פורסם בגדול בעיתונים (בהמודיע כמדומני שלא, הם כנראה עלו הטריק הזה).
זה מה שנקרא צחוק מהאינטלגציה של הציבור החרדי.
נכתב ע"י מלפפון;1979720:כי את לא דור שלישי לשואה.
ואני אומרת את זה בלי להכיר אותך.
פשוט כי ברור לי.
אז כנראה גם בעלי משרד הפרסום לא.
כי אחרת הם היו מבינים שיש כאן אחוזים שזה צורם להם.
ודי ב50% מקהל היעד כדי להוריד מכירות.
אז אני כן קונה אופל או פולסווגן, אבל מעדיפה לא לזכור שהן גרמניות.
אם מישהו טורח להזכיר, זה בהחלט מרתיע.
נכתב ע"י yochi000;1980643:אני דור שלישי לשואה, ועדיין אני אעדיף תוצרת גרמנית. חד משמעית!
בעיני אין קשר בין זה שהגרמנים עוללו לסבתא לאיכות של המכונה.
אגב, אמר לי בעל חנות מפורסמת מאוד בירושלים, שכל עוד אבא שלו המבוגר היה בחנות הוא לא היה מכניס תוצרת גרמנית, כשהוא הלך - הוא מכניס את זה, כי האיכות שלה מבוקשת. והוא דור שני או שלישי לניצול שואה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים