- הוסף לסימניות
וכעת זה פיקוח נפש בפועל ממש, אז מה עדיף?אבל זה ממש יכול לגבול בפיקוח נפש
וכעת זה פיקוח נפש בפועל ממש, אז מה עדיף?אבל זה ממש יכול לגבול בפיקוח נפש
שאנשים שהיו חולים יתנדבווכעת זה פיקוח נפש בפועל ממש, אז מה עדיף?
נו, שיקרה כבר. הלוואי.שאנשים שהיו חולים יתנדבו
האחיות נכנסות במיגון למחלקת קורונה גם כאשר לא חלו.זה בדיוק מה שהורס כאילו בקשות...
אם לכם לא אכפת להידבק, אין בעיה... אבל זה ממש יכול לגבול בפיקוח נפש כשתדביקו אחרים מבוגרים...
לא מצדיק את הבתי חולים שלא מורשים להכניס חולים לשעבר שאז הסיכון נמוך מאוד+ שמתמגנים ואז ע"פ דרך הטבע רחוק מאוד שיפיצו את המחלה...
אבל אולי הם מפחדים מכל מיני חכמים (אולי גם מכחישי קורונה) שיבאו לעזור...
ו,כן, תנו בית חולים שמאפשר למישהו שלא חלה בקורונה להגיע ולהתנדב - אני הראשון!
ח"ו לא הלעזתי על צוות בית החולים, את יכולה לעבור שוב על כל ההודעות שלי.נכון.
כי לבית החולים יש אינטרס להרוג אנשים.
ברור.
ערב יום כיפור ואנשים פה מלעיזים בקלילות בלתי נסבלת על צוות שמתמסר ומחרף את נפשו.
אני חושבת על אחותי שהלכה עכשיו למשמרת קורונה משבע בערב עד שבע בבוקר ותחזור ליום בלי שינה של הכנות ליום הקדוש, טיפול בילדים קטנים וצום לא קל.
אחרי לילה שלם של מראות קשים ועבודה בתנאים של חום מטורף וזעה בלתי פוסקת מתחת למדים.
בלי רגע אחד לעצמה.
ואז אני קוראת מה שכותבים פה אנשים שיושבים בנוחות בבית ומלעיזים.
לא יאומן.
עברתי עליהם.ח"ו לא הלעזתי על צוות בית החולים, את יכולה לעבור שוב על כל ההודעות שלי.
ברור לי שהם עובדים במסירות נפש, וכל הכבוד להם ולאחותך בתוכם
לצערי זה נכון, אבל לא הפלתי את האשמה על צוות רפואי זה או אחר, אלא על הרפואה.עברתי עליהם.
כתבת שמנשימים בלי ידיעה למרות שלא צריכים להנשים וכך מתים אנשים.
כתבת שאנשים מגיעים בריאים ויוצאים משם מתים.
אלו אמירות מאד קשות בלשון המעטה.
"הרפואה" אינה גוף. היא מורכבת מאנשים.לצערי זה נכון, אבל לא הפלתי את האשמה על צוות רפואי זה או אחר, אלא על הרפואה.
וזה האמת, אין עדיין תרופה ודרך טיפול יעילה לחולי קורונה.
משמרות ההתנדבות של המתנדבים - וגם של רופאים ואחיות - הם שעתיים שלוש. אנשים כנראה כן מסתדרים יותר מ20 דקות עם המיגון, לא?בלתק
בהדסה עין כרם נותנים לבני משפחה להכנס לקורונה טיפול נמרץ גם מי שלא חלה.
מתאמים זמן עם מחלקה
נכנסים במיגון מלא, אי אפשר להיות בפנים יותר מ20 דקות - חצי שעה. פשוט נמסים.
חובה להכנס עם אחות מלווה . וזה מגביל את הכניסות כי לא תמיד יש אחות שיכולה להכנס.
היו ימים שנתנו להכנס כמה פעמים ביום ולפעמים פעם אחת, תלוי בעומס.
כמובן יש את הרב חזקי ברוין ששולח את החתן שלו לעזור לחולים. להניח תפילין, לבדוק מה קורה ןכו.
כל כניסה דורשת התמגנות מלאה, שהיה בפנים, יציאה והסרת המיגון לגמרי.
אם רוצים להכנס אפילו אחרי 5 דקות, חובה להתמגן מחדש (כמעט 10-15 דקות).
בתנאי שיש מי שיחליף ואז עושים רוטציה ומי שסיים חוזר לט"נ כללי להמשך המשמרת.הם שעתיים שלוש
בתנאי שיש מי שיחליף ואז עושים רוטציה ומי שסיים חוזר לט"נ כללי להמשך המשמרת.
(לאחר שפשט מדים והתנקה כמובן).
ישנם בתי חולים שבהם הרופאים והאחיות עובדים בקורונה גם למשך יותר מפרק הזמן הנ"ל.
לגבי כושר עמידה עם חליפות המגן- סביר להניח שמי שזו עבודתו יסתגל מהר יותר. גם אם מחוסר ברירה.
לא שאלתי כמה שעות אבל אין להם את הלוקסוס של שעתיים שלשאחרי כמה זמן עושים את הרוטציה?
מנסיון שלכם פשוט לא שייך יות מחצי שעה?בלתק
בהדסה עין כרם נותנים לבני משפחה להכנס לקורונה טיפול נמרץ גם מי שלא חלה.
מתאמים זמן עם מחלקה
נכנסים במיגון מלא, אי אפשר להיות בפנים יותר מ20 דקות - חצי שעה. פשוט נמסים.
חובה להכנס עם אחות מלווה . וזה מגביל את הכניסות כי לא תמיד יש אחות שיכולה להכנס.
היו ימים שנתנו להכנס כמה פעמים ביום ולפעמים פעם אחת, תלוי בעומס.
כמובן יש את הרב חזקי ברוין ששולח את החתן שלו לעזור לחולים. להניח תפילין, לבדוק מה קורה ןכו.
כל כניסה דורשת התמגנות מלאה, שהיה בפנים, יציאה והסרת המיגון לגמרי.
אם רוצים להכנס אפילו אחרי 5 דקות, חובה להתמגן מחדש (כמעט 10-15 דקות).
אגב, יש שם תירוץ (נראה לי חדש) על אי הכנסת קרובי משפחה (לא מחלימים) למחלקות קורונה.מציין למי שפספס, לכתבה המזעזעת היום ביתד על המצב במחלקות הקורונה.
(לטעמי, כמובן, זה שהכתבה מתפרסמת בבטאון הקורונה הרשמי בע"מ, מוסיף לה תוקף...
אה, וגם ההתנצחות מי דיבר ראשון על אשפוז בית, יוסי ערבליך או חסדי עמרם, סתם ילדותית)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים