- הוסף לסימניות
הי,אילההאור על השיער משגע
וגם הרקע מתאים מאד לסגנון של התמונה.
וכמובן לצבע של העיניים...
אפשר לשאול באיזו עדשה צילמת?
(אגב, את בטוחה שהיא בת שבע?!...)
היא בת 7!! אני לא מהאנשים שעובדים על אנשיםאני הייתי מצפה מתצלום להעביר באיזה שהוא מקום תחושת אמת, אמינות.
אני מרגיש בתמונה הזאת שמישהו עובד עלי
משהו בהעמדה, בתנוחה, בהלבשה, לא מתחבר עם הגיל הזה, אלא מרגיש בוגר מדי, ולכן גם לא אמין.
הצילום מצויין
השאלה היא אם הוא מעביר מסר אמין, לדעתי לא.
לא קשורה אלינואיזה מתוקה! וקצת דומה לכם יש קשר?
התאורה משגעת.
בראשונה אפשר לשפר ע"י חיתוך נכון לתמונה מושלמת.
התמונות האלו צולמו בשביל מטרה- והיא לא מחייכת...היא בת 7!! אני לא מהאנשים שעובדים על אנשים
היא ילדה בוגרת בצורה יוצאת מן הכלל...אחת הבנות האלו שיש לה אחיות גדולות לא פחות יפות ממנה..וקלטה את הענין...
היא בחרה לעצמה את הבגדיםומתעקשת ללבוש אותם
מקווה שאני מספיק אמינה שתאמין לי...
לא קשורה אלינו
תודה לכל התגובות-כיף לקבל ולשמוע
.
ברור שאת לא עובדת על אף אחד..היא בת 7!! אני לא מהאנשים שעובדים על אנשים
היא ילדה בוגרת בצורה יוצאת מן הכלל...אחת הבנות האלו שיש לה אחיות גדולות לא פחות יפות ממנה..וקלטה את הענין...
היא בחרה לעצמה את הבגדיםומתעקשת ללבוש אותם
מקווה שאני מספיק אמינה שתאמין לי...
לא קשורה אלינו
תודה לכל התגובות-כיף לקבל ולשמוע
.
התמונה צולמה בשביל מטרה מסויימת והיתה צריכה להיות קצת רצינית..יש לה עוד הרבה תמונות מחוייכותהשאלה באמת מה המטרה, אם להראות ילדה בת שבע עם ילדות מאושרת או להראות ילדה יפה והגיל הוא עובדה זניחה.
התמונות יפות וכמו שאמרו חיתוך נכון עשוי להקפיץ.
בעיני חסר קצת אור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //