כן שהכל יעבור לגימיילמתכוונת שכל המיילים יעברו לג'ימייל?
אם כן - צריך ליצור מעביר באתר שמאחסן את המיילים שלך
איפה את מנהלת את המיילים?אין לי אתר
אפשר צילום מסך של הממשק שלהם? בד"כ אמור להיות להם אפשרות של "העברת דוא"ל" וכדומה.אינטרספייס. זה החברה שקניתי מהם
WEBMAIL זה הממשק
לא דברתי איתםאפשר צילום מסך של הממשק שלהם? בד"כ אמור להיות להם אפשרות של "העברת דוא"ל" וכדומה.
לא דברתי איתם
האופציה היא אם אני רוצה מגימייל אז אני צריכה דרך וורד וורק ספייס בגוגל ככה אמרו לי
workspace.google.com
improvmx.com
הבעיה שאני הבנתי רק את המילים בעברית..צריך להצטרף לשירות גוגל העסקי
![]()
כתובת אימייל עסקית מותאמת אישית | Google Workspace
כתובת אימייל עסקית, מותאמת אישית, מסוג yourcompany@ זמינה למי שמשתמשים ב-Gmail במסגרת Google Workspace. שירות זה כולל תמיכה מסביב לשעון ושירותים חיוניים לעסקים, כמו אחסון ושיתוף קבצים.workspace.google.com
להתחבר לשם ולעשות לפי מה שהם יבקשו
הנקודה היא שצריך לעשות אימות מול גוגל שהדומיין שלכם לכן הם יבקשו ממכם לעדכן את רשומת הDNS בשורה שהם יביאו לכם אחרי שזה יהיה מעודכן זה יאמת את הדומיין שהוא שלכם באמת
אחרי זה צריך להוסיף רשומות MX איפה שמנהלים את הדומיין לפי הכתובות של גוגל
וכדאי מאוד להוסיף אימותים נוספים כמו DIKIM ו SFT
כדי שלא יגיע לספאם אצל חלק ושלא יוכלו לשלוח מייל כאילו זה מהדומיין שלכם
יש לי ידע בזה אם תרצו
תוכלו לפנות בפרטי
אחרי שעושים את זה פשוט תקבלו כתובת איזה שתרצו עם הסיומת של הדומיין
כמו שלי לדוגמא.
אני בגוגל העסקי ג"כ
אחר כך נתפתח לי כמו חשבון גימייל?@aridesk
אפשר לעשות את זה גם בלי לשלם 6 דולר בחודש לגוגל.... (כמובן שהכי נוח זה כן לעשות ישירות דרך גוגל)
או בדרך שכתבתי לעיל
או באמצעות שירותים אלו
![]()
Free Email Forwarding for Custom Domains - #1 Open Source Email Service 2026
Get free email forwarding for custom domains. Send & receive as <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> with unlimited aliases, 10GB storage, IMAP/POP3/SMTP & 100% open-source security. Trusted by 500K+ users. Setup in 2 minutes.forwardemail.net
![]()
Effortless Email Forwarding for Custom Domains
Easily send and receive emails on your domain. Fast setup, privacy-first, supports regexes, wildcards, webhooks, and an API.improvmx.com
אני ממש מסתבכתהבעיה שאני הבנתי רק את המילים בעברית..
אין לי מושג איך ממלאים ומה ממלאים בכל שורה
יודע@aridesk
אפשר לעשות את זה גם בלי לשלם 6 דולר בחודש לגוגל.... (כמובן שהכי נוח זה כן לעשות ישירות דרך גוגל)
או בדרך שכתבתי לעיל
או באמצעות שירותים אלו
![]()
Free Email Forwarding for Custom Domains - #1 Open Source Email Service 2026
Get free email forwarding for custom domains. Send & receive as <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> with unlimited aliases, 10GB storage, IMAP/POP3/SMTP & 100% open-source security. Trusted by 500K+ users. Setup in 2 minutes.forwardemail.net
![]()
Effortless Email Forwarding for Custom Domains
Easily send and receive emails on your domain. Fast setup, privacy-first, supports regexes, wildcards, webhooks, and an API.improvmx.com
אני עוזר בזה בתשלוםאני ממש מסתבכת![]()
אני מניח שהתיבות בתצורה של POP3,
אם כן צריך קודם כל לייצא לPST ואז לבצע הפניה של MX וכו'.
לדעתי עדיף לעבוד עם Office 365 של Microsoft
בהצלחה!
אשמח מאוד אם תוכלו ליצור איתי קשר בטלפון 0548459401 או במייל A0527157991 בג'ימל פשוט אני תקוע עם אותה בעיהצריך להצטרף לשירות גוגל העסקי
![]()
כתובת אימייל עסקית מותאמת אישית | Google Workspace
כתובת אימייל עסקית, מותאמת אישית, מסוג yourcompany@ זמינה למי שמשתמשים ב-Gmail במסגרת Google Workspace. שירות זה כולל תמיכה מסביב לשעון ושירותים חיוניים לעסקים, כמו אחסון ושיתוף קבצים.workspace.google.com
להתחבר לשם ולעשות לפי מה שהם יבקשו
הנקודה היא שצריך לעשות אימות מול גוגל שהדומיין שלכם לכן הם יבקשו ממכם לעדכן את רשומת הDNS בשורה שהם יביאו לכם אחרי שזה יהיה מעודכן זה יאמת את הדומיין שהוא שלכם באמת
אחרי זה צריך להוסיף רשומות MX איפה שמנהלים את הדומיין לפי הכתובות של גוגל
וכדאי מאוד להוסיף אימותים נוספים כמו DIKIM ו SFT
כדי שלא יגיע לספאם אצל חלק ושלא יוכלו לשלוח מייל כאילו זה מהדומיין שלכם
יש לי ידע בזה אם תרצו
תוכלו לפנות בפרטי
אחרי שעושים את זה פשוט תקבלו כתובת איזה שתרצו עם הסיומת של הדומיין
כמו שלי לדוגמא.
אני בגוגל העסקי ג"כ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //