- הוסף לסימניות
נזכרתי בעוד אחד שלותודה רבה!
במידה ופונים לעו''ד הוא יודע לתקשר ישר עם התובע המשטרתי בלי לקבל תשובה משוטר זוטר שעובר על אלפי פניות של נהגים
נזכרתי בעוד אחד שלותודה רבה!
תודה רבה מידע יפה מאדהשאלה כמה שנים ללא עבר תעבורתי
עו'ד מוכשר יוציא עם קנס מופחת ללא נקודות מי שהוא נהג ותיק
משקל אחד ועד 10000000 שקלתודה רבה מידע יפה מאד
וכמה תשלם על עורך דין ????
מה שברור יותר מהקנס
מה זה קשורמשקל אחד ועד 10000000 שקל
הכל שאלה של גיל, שנות נהיגה, עבר וכד'ו
לא אמרנו שהמשטרה לא תצא זכאית...כל התגובות באשכול זה יפות מאד , אך חכו בסבלנות
אל תהיו פזיזים בהגשה ערעור או בקשה להישפט
מניסיון שאני מכיר אנשים עשו את 2 הדברים הללו ונפלו בפח
והמשטרה יצאה זכאית
זה ויכוח סרקמה זה קשור
חבל להכניס פה עורך דין , עם הכסף שנצטרך לשלם לו יעבור את ה-750 שקל
בשביל מה ?
לא להיות פזיזים אני מתריע
אנשים חושבים שעורך דין זה גננת משלמים לו 34 שקל לשעה![]()
כשיש מייצג הנאשם לא חייב להופיע בבית משפט לתעבורהואז לא שווה את הבלאגן המטורף
והלחץ לפני המשפט וכו'
ועדיף לשלם ודיי
לפני ששואלים אם יש סיכוי לערער צריך לשמוע מה יש לו לטעון בערעור. ברור שלא יוותרו לו על הדו"ח סתם כך כאילו כלום לא קרה. אם הוא מגיע עם טענה מסויימת יש מקום לדון האם הטענה קבילה או לא. לכן לא כ"כ הבנתי את השאלה האם יש דרך לערער, ברור שיש דרך השאלה היא מה הוא טוען בערעור.דוח 750 שקלים פלוס נקודות
יש דרך לבטל?
משהו?
זקוקה לעזרתכם!
לצערי כרגע תשלום הדוח הוא הקוץ המרכזי. עוד לפני הנקודות שבטח מאוד יקלו עלינו בהמשך..משקל אחד ועד 10000000 שקל
הכל שאלה של גיל, שנות נהיגה, עבר וכד'ו
תודה על החידוד. מהצד זה לגמרי נראה שיש נהגים שמצידם לגור פה...לפני ששואלים אם יש סיכוי לערער צריך לשמוע מה יש לו לטעון בערעור. ברור שלא יוותרו לו על הדו"ח סתם כך כאילו כלום לא קרה. אם הוא מגיע עם טענה מסויימת יש מקום לדון האם הטענה קבילה או לא. לכן לא כ"כ הבנתי את השאלה האם יש דרך לערער, ברור שיש דרך השאלה היא מה הוא טוען בערעור.
ואגב בקשר למה שאמרו כאן שאפשר לטעון 'לא ידעתי', זו בדיחה, מעבר לזה שזה מגוחך יש גם חוק מפורש ששולל את הטענה הזו (אי ידיעת החוק אינה פוטרת מן העונש), תחשבו אגב שלא היה את החוק הזה, לא היה אפשר בעולם לתת דוח...
ואם תרשו לי לסטות מהענין, ובלי קשר אליכם אישית כי אני באמת לא יודע מה היה שם ועד כמה הוא מיהר ומה היה לו,
לעצם הענין שבן אדם עולה על שולי הכביש כדי לעקוף כשיש פקק, אני משתעשע כל פעם מחדש כשאני רואה את הנהגים האלו. בעיקרון הכביש הוא שייך להם, אתם תגידו תודה שיש לכם את הזכות לעלות עליו ג"כ מדי פעם.
אין אדם שלא ממהר ואין אדם שנמצא על הכביש שמעוניין להישאר שם. כולם רוצים לצאת מהפקק בזמן הקצר ביותר שרק יוכלו, אז מה חושב לעצמו אותו מיסטר שעושה כאלו דברים שבעצם גם אני יכולתי לעשות ולא עשיתי כי אני קצת יותר בן אדם ממנו, מה הוא חושב? אני יגיד לכם? הוא פשוט לא חושב. הוא חי כמו שאר בעלי החיים שאינם מהמין האנושי...
כך בדיוק עושה גם החתול כשמוצא אוכל שהחבר שלו באמצע לאכול, כל מה שהוא יכול להצליח לחטוף לו חוטף, למה לא? הוא הרי יכול. אז חברים, הנה עוד רעיון במה לדוגמא אנחנו יכולים להשתנות כעת ביו"כ, להיות מעט יותר בני אדם. (מדגיש שוב שאני לא מדבר על פותחת האשכול שאני גם לא יודע מה היה שם ואולי גם נשמע בסוף שהוא בכלל לא בא לעקוף וגם לא היה שם פקק אלא בסה"כ בטעות נסע על השול. וגם אם לא, וגם אם הוא אכן נסע כך כדי לעקוף, אני עדיין לא בא לדון כי אני לא דן על שום בן אדם ספציפי בלי שאני יודע מה הרקע, מה היה ואיך ולמה היה. דיברתי רק בכלליות).
מה שאני הבנתי מפה. ששווה להגיש בקשה להישפט ולהגיע עם התובע להסכמה על ביטול הנקודות והפחתה מהקנסלצערי כרגע תשלום הדוח הוא הקוץ המרכזי. עוד לפני הנקודות שבטח מאוד יקלו עלינו בהמשך..
גדול עלינו.
בלי לפתוח כאן מגבית, נשמע שאין דרך אחרת
הבנתי נכון?
צריכה הסבר הכי בסיסי:מה שאני הבנתי מפה. ששווה להגיש בקשה להישפט ולהגיע עם התובע להסכמה על ביטול הנקודות והפחתה מהקנס
בדיוק!תודה רבה מידע יפה מאד
וכמה תשלם על עורך דין ????
מה שברור יותר מהקנס
אם זה בשביל נקודות אז שווה עורך דיןבדיוק!
אבל תחכימו אותי: אולי זה כן חשוב כי אולי יבטלו את הנקודות?
כמה זה גרוע שיש נקודות? (לראשונה. ותק של כ-12 שנים על הכביש)
נכוןלצערי כרגע תשלום הדוח הוא הקוץ המרכזי. עוד לפני הנקודות שבטח מאוד יקלו עלינו בהמשך..
גדול עלינו.
בלי לפתוח כאן מגבית, נשמע שאין דרך אחרת
הבנתי נכון?
אין מילים!נכון
לא נכון..
בדו'ח יש פרטים להמרה בהתראה את זה אפשר לנסות בלי בעיה
הסיכוי לא גדול אבל בכל זאת...
אפשר לעשות מכוון אפילו בול לא יעלה לכם
לב שרים ומלכים ותובעים ביד..אין מילים!
מקווה לעדכן שאפילו בול לא עלה לי![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים