- הוסף לסימניות
אשכול מרתק.
בלי קשר* לבידול -נכתב ע"י mig;781024:לו הייתי מוציאה עכשיו מיתוג לחברה בסדר גודל מן הסתם הייתי מחפשת לה גופן דווקא בבוטיקים האלו, ולא משום הבנתי הטיפוגרפית או היותי מעצבת יוצאת דופן אלא משום העובדה שהייתי רוצה לייחד ולבדל אותם - וגופן שקיים בביט ובמסטר עם כל הכבוד הינו נחלתם של עוד עשרות חברות נוספות.
בתוכניתי לרכוש לעצמי אי אלו פונטים מהבוטיקים ולו משום העובדה שארצה לבדל את עבודותי ולתת להם סגנון שאינו נחלתם של עוד אלפי מעצבים.
נכתב ע"י אוהב0ישראל;780938:נהנתי לקרוא את האשכול המעניין הזה.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;781031:אשכול מרתק.
הייתי שמח מאוד לו הייתי משתפת אותנו באיזה מהם מדובר.נכתב ע"י naamah;780655:כמה מהפונטים (לא אמרתי שכולם) של יונטף ושל עודד עזר הם כאלה.
נכתב ע"י אליהו פריד;780833:א. זה לא שאני מחשיב יותר מידי את האשכול הספציפי הזה.
אני מדבר בכלליות על כל דיון שלא יהיה, על עקרונות חופש הביטוי בפורום בכל אשכול ובכל נושא שלא יהיה. אם מדובר באדם או גוף צריך להזהר ולהמנע מלהביע דעות מוחלטות.
לגבי נדב, הוא הצליח לכל היותר 2 אותיות ספר, נו, נו.
אתה מכיר טיפוגרף או מעצב אותיות כלשהוא שהצליח יותר???
נרקיס עיצב 1 (אם נחשיב את חורב אז 2)
פרידלנדר 1
פרנק וריהל ביחד כצוות 1
סלע נגיד 2
תראה לי מעצב אותיות אחד בכל המדינה שעשה יותר מזה.
זה לא נכון לקבוע שאם מעצב אותיות לא עיצב שום אות ספר הוא בכלל לא טיפוגרף.
נכתב ע"י ונתנו10;781104:הייתי שמח מאוד לו הייתי משתפת אותנו באיזה מהם מדובר.
(בעיני, הכי טובים מיונטף הם שועל ומארגן, והם רחוקים מלהיכנס לקטגוריה הנ"ל)
נכתב ע"י חיטובים;781300:פלשתינה חלול ורץ של עודד גם יפהפיים.
נכתב ע"י חיטובים;781318:נראה לי שאם כבר, עדיף רץ ממעודד סריף.
הבנתי שעזר השקיע הרבה מאוד ב"רץ", ורואה בו את אות הספר המודרנית, ה"יורש" של פרנקריהל.נכתב ע"י naamah;781307:בכוונה לא הזכרתי את פלשתינה כי זה פונט ראווה לשימוש מאוד מאוד ספציפי.
(שזה בדיוק ההפך מההגדרה של קלאסיקה, שאמורה להיות כמה שיותר ורסטילית)
רץ - פונט נאה מאוד שדומה מדי למשפחת 'מעודד', ולא עושה צעד מספיק גדול קדימה כדי לטרוח להשקיע בו בנפרד.
נכתב ע"י צחי קנטור;781332:הבנתי שעזר השקיע הרבה מאוד ב"רץ", ורואה בו את אות הספר המודרנית, ה"יורש" של פרנקריהל.
חוץ מהקמפיין של עזר מציון לא נתקלתי שמשתמשים בו, בטח לא כאות ספר...
אני אישית די מסתחרר מהחדשנות שלו, אולי מדי...
נתקלתם ביישום מוצלח שלו?... (חבר'ה שדיברתי איתם על הקמפיין של עזר מציון לא התלהבו.)
נכתב ע"י naamah;781379:אני לא רואה ברץ אות ספר. ודאי שלא תחליף לפרנק ריהל.
נכתב ע"י אברהם;783696:לעניות דעתי היתרון העיקרי (ואולי היחיד) של הבוטיקים על פני החברות, זה הייחודיות.
כמעט כל הפונטים של עודד עזר, של הגילדה, של הטייס ושל ינק יונטף היו יכולים להיווצר גם על ידי טיפוגרפים אחרים. (פונטים באמת יוצאי דופן לדעתי הם פרנקריהליה ואולי בית הלל של עודד עזר)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים