נכתב ע"י מירה כ;1114940:בימינו מדריכות הטיולים דואגות לזה בדרך כלל, לא?
נכתב ע"י sara100;1114950:נראה לי שכבר כתבתי פעם....
זה משחק שטוב רק לפעם אחת...-
בוחרים בת שצריכה "לצאת". אח"כ שהיא נכנסת יש משרוקית שעוברת בין הבנות והן שורקות והיא צריכה למצוא את המשרוקית...
(המשרוקית מחוברת בחוט בצבע החצאית של המורה-מדריכה, וגם היא בצבע החצאית... המורה-המדריכה מסתובבת בין הבנות וכך המשרוקית עוברת....)
וכמובן יש בינגו דרכים, אפשר עם תמרורים מגוונים זה הרבה יותר מענין....
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1114965:כן. אם יש מדריכת טיולים. אני משערת שאם הנסיעה היא לעיר דוד אז אין מדריכת טיולים.
לפני הרעיונות: מנסיון (ויש לי הרבה ...) בנות עשרה מעדיפות להעסיק את עצמן בטיול ולא שהמורה/מדריכה תעסיק אותן.
רעיונות לפעילות:
1. חידות של חשיבה יצירתית (כמו המטפחת שנופלת לים השחור...) - יש לי רשימה - אם תרצי אני אעלה לך. רוצה!
2. משחקי שירה למיניהם - לפי א"ב, לפי נושאים, כל שיר מתחיל באות האחרונה של השיר הקודם וכדו'. לפי מנהגנו אסור בגלל הנהג.
3. חידות של חידודי מילים - דו משמעות, הומונימים, הלחמים וכדו' מה... אוף אין לי בראש כלום!
4. פעם מורה דרך עשתה לנו משחק מאד חמוד - היא העבירה בשני טורי המושבים ביצה. הבנות היו צריכות להעביר את הביצה בזהירות מיד ליד וכמובן אחורה והיתה תחרות איזה טור יגמור ראשון- העברנו בזהירות יתרה ולבסוף התברר שהביצה היתה מבושלת. גדול!
נסיעה טובה
חני
נכתב ע"י חנון;1115343:פעם התפרסם פה משחק בשם "ג'וקים", מקריאים ג'וקים שיש לאנשים, כמו לבדוק את הצג מיד כשנכסים הביתה, לבדוק פעמיים שהדלת נעולה, כשפותחים מעדן מלקקים את המכסה, וכדו', מכינים מלא ניירות קטנים גזורים, מקריאים ולמי שי את הגו'ק הספציפי לוקחת פיסת נייר מהקופה,
בסוף למי שי הכי הרבה מקבלת מתנה עטופה שזה K לג'וקים...
עשינו את זה לנשים. (ועל הניירות שחילקנו היה תמונה של מקק)נכתב ע"י חנון;1115343:פעם התפרסם פה משחק בשם "ג'וקים", מקריאים ג'וקים שיש לאנשים, כמו לבדוק את הצג מיד כשנכסים הביתה, לבדוק פעמיים שהדלת נעולה, כשפותחים מעדן מלקקים את המכסה, וכדו', מכינים מלא ניירות קטנים גזורים, מקריאים ולמי שי את הגו'ק הספציפי לוקחת פיסת נייר מהקופה,
בסוף למי שי הכי הרבה מקבלת מתנה עטופה שזה K לג'וקים...
נכתב ע"י grafix;1115826:עשינו את זה לנשים. (ועל הניירות שחילקנו היה תמונה של מקק)
חה, חה...נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1115835:אני גם עשיתי לנשים ועל כל "גוק" קבלו קליפס קטנטן ושמו על הפאה.
בסוף ראינו היטב למי יש הכי הרבה "ג'וקים בראש".
חני
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1115835:אני גם עשיתי לנשים ועל כל "גוק" קבלו קליפס קטנטן ושמו על הפאה.
בסוף ראינו היטב למי יש הכי הרבה "ג'וקים בראש".
חני
נכתב ע"י grafix;1115837:חה, חה...
אבל הפרס "קוטל חרקים" תופס כאן גם מקום חשוב.
נכתב ע"י אפרתה;1115851:מה זה משחק - אצלנו זה?
נכתב ע"י Magic Brush;1115857:מישהי אחת יוצאת החוצה. וכולן בוחרות לה חפץ/ מושג. לדוג' שמש.
ואז היא נכנסת, כל אחת אומרת מה שמאפיין את הדבר, בלי להזכיר ממש מה זה, והיא אמורה לזהות את מה שבחרו לה.
לדוג' "אצלנו זה בקיץ"
"אצלנו זה מייבש את הכביסה"
"אצלנו זה משחים" "אצלנו זה מסנוור" "אצלנו מברכים על זה" ועוד כל מיני, הרעיון כמה שפחות לגלות...
אם הבנת- מה טוב, אם לא- לא יודעת איך להסביר יותר טוב את זה.... סוג המשחקים שצריך להיות נוכחת באותו זמן ולקלוט...![]()
נכתב ע"י Magic Brush;1115857:מישהי אחת יוצאת החוצה. וכולן בוחרות לה חפץ/ מושג. לדוג' שמש.
ואז היא נכנסת, כל אחת אומרת מה שמאפיין את הדבר, בלי להזכיר ממש מה זה, והיא אמורה לזהות את מה שבחרו לה.
לדוג' "אצלנו זה בקיץ"
"אצלנו זה מייבש את הכביסה"
"אצלנו זה משחים" "אצלנו זה מסנוור" "אצלנו מברכים על זה" ועוד כל מיני, הרעיון כמה שפחות לגלות...
אם הבנת- מה טוב, אם לא- לא יודעת איך להסביר יותר טוב את זה.... סוג המשחקים שצריך להיות נוכחת באותו זמן ולקלוט...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים