בזה אין הבדל בין רגיל למיוחד ובפרט שבד"כ אינם חובשים מסכה(תלוי בתפקוד).אני מכירה מאד מקרוב מה זה אוטיסט.. הרבה שנים של עבודה וגם משפחה קרובה מאד
אבל לא יודעת אולי מספיק הלכות קורונה....
אם הילד מסתובב בבית אז כל המשפחה צריכה בידוד?????
הוא היה חולה?מי רוצה ילד עם תסמונת דאון בן 4 לכמה שעות בבני ברק?
הוא היה חולה?
אמןבכל מקרה ממשיכה לברך אתכם במשפחה בריאה.
חבל
חבל
אבא שלי לא מרשה להכניס הביתה מי שלא היה חולה
יש לי אוטיסט שאני מתנדבת עליו קבוע ואני לא יכולה עכשיו כי אבא שלי לא מרשה
רוצה שאני יפרסם מספר או משהו בצאט של המתנדבות?לכן אני מחפשת משפחות שכולם אצלם היו חולים והחלימו.
ברור!!
מבודד?מי רוצה ילד עם תסמונת דאון בן 4 לכמה שעות בבני ברק?
אז לא רלוונטי,לכן אני מחפשת משפחות שכולם אצלם היו חולים והחלימו.
מבודד?
מי רוצה ילד עם תסמונת דאון בן 4 לכמה שעות בבני ברק?
רוצה שאני יפרסםאני רואה שזה לא היה ברור,
ילד בבידוד במשפחה שחלקם חיוביים,
אני מחפשת משפחה שכולם שם היו חולים והבריאו ב 3 חודשים האחרונים,
ומוכנים לקחת על עצמם את הסיכון שגם אם הוא חלילה חיובי והנוגדנים שלהם לא מספיקים.....
כמובן לא מתנדבות שיקחו אותו לטיול כי אי אפשר.
מאיזה עיר אתם?אנחנו כבר בבידוד השלישי ומשתגעים. כל הבידודים רק בגלל ילד אחד עם אוטיזם שאי אפשר להסתדר אתו בבית בשום אופן ולכן שולחים אותו למוסד הלימודים ושם הוא בא במגע עם חולים כבר פעמיים.
מישהו יודע על מלונית מבודדים שנוכל להשאיר את הילד שם בבידוד הבא וכל המשפחה תשאר שפויה?
בתודה מראש
ביתר א'מאיזה עיר אתם?
רוצה שאני יפרסם
אם משהי יכולה לקחת אותו?
חשבתי מבודד מאיזה מורה בביה"ס, אז חשבי להציע לך ביום יומיים האחרונים של הבידוד להקל ולשלוח אותו אלי אפילו שאנחנו עדיין נקיים מקורונה, אבל במצב הזה זה באמת יותר מסובךאני רואה שזה לא היה ברור,
ילד בבידוד במשפחה שחלקם חיוביים,
אני מחפשת משפחה שכולם שם היו חולים והבריאו ב 3 חודשים האחרונים,
ומוכנים לקחת על עצמם את הסיכון שגם אם הוא חלילה חיובי והנוגדנים שלהם לא מספיקים.....
כמובן לא מתנדבות שיקחו אותו לטיול כי אי אפשר.
שלחתי לךאשמח מאד,
(בד"כ הוא ילד טוב ונוח רק שהיום הוא עשה כאלה שטויות שחשבתי שאני יוצאת מדעתי,
ואם הוא ישאר שלילי הבידוד שלו יהיה יותר מחודש סה"כ)
אפשר לפנות אלי במייל meorot10 גימייל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים