זה נקרא שהם נותנים אבל בשטח שמעתי שהם לא נותנים לפני כמה ימים שמעתי על אחת שהיא יומיים אחרי לידה ועוד לא נתנו לה את התינוקהם לא נותנים לאמא אפשרות להיות בבידוד עם התינוק?
הר הצופים יותר טוב?כרגע זה נראה שהם איבדו שליטה ולא הייתי מציעה לאף אחד להתקרב לשם עד שיעשו שינוי רציני
אם הבדיקה חיובית שולחים להדסה עין כרם.........הר הצופים יותר טוב?
ואוווווו הזוי!!!! אין, מצב מטורף לכל הדעות....זה נקרא שהם נותנים אבל בשטח שמעתי שהם לא נותנים לפני כמה ימים שמעתי על אחת שהיא יומיים אחרי לידה ועוד לא נתנו לה את התינוק
ההתנצלות היתה על מה שבאמת קרה. לא על תוספת ניפוח שהפך את הסיפור למה שהוא נשמע.בשערי צדק מותר מלווה אחד. (אולי שתים)
לפי דעתי המקרה של הדסה ראוי לתביעה. זה לא התחלת גל הקורונה שאפשר להגיד שהיתה בהלה וכו.
היה מספיק זמן להיערך.
נדהמתי לראות שהם חושבים שהתנצלות מספיקה לכזו טראומה. התשובה אומרת הרבה.
בית חולים שבשביל כוס מיים צריך להפעיל עסקנים???
לאן הגענו?
אז בכל מקרה זה לא עוזר, רק להתפלל שלא נצא חיוביאם הבדיקה חיובית שולחים להדסה עין כרם.........
גם אני חשבתי שזה נשמע קצת הזוי, יש להם יותר מידי מה להפסיד בציבור החרדי בשביל להתנהג בצורה כזאת אנטישמית, איך אומרים- בבית דין צריך לשמוע 2 צדדים...ההתנצלות היתה על מה שבאמת קרה. לא על תוספת ניפוח שהפך את הסיפור למה שהוא נשמע.
היתה שם בעיה גדולה
אבל רחוקה ממה שתואר.
ועל מה שהיה התנצלו.
מבירור עמוק.
זהו, שלי אין אפשרות כזאת חוץ מתל השומר שזה במרחק גדולאו ללכת לבית חולים אחר
אני רק אאזן קצת-לפני 8 שנים נתקלתי בשנאת דת בהדסה עין כרם (ז"א שיש להם את זה)
אבל אפשר לאמר שהם מאוד השתפרו מאז וממש משקיעים יחס מיחד ביולדות החרדיות כמו לדאוג שבשבתות חרדית תהיה ליד חרדית ולא תחווה חילולי שבת וכו
אבל הסיפורים עכשיו לקחו אותם הרבה אחורה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים