ה*פעלתי מחדש ועדיין* ממשיךמכבים ומדליקים.
מנסים לראות אם משהו נתקע במקש ה******
**********איך רואים ?*מכבים ומדליקים.
מנסים לראות אם משהו נתקע במקש ה******
*ה*** ל*א *מרגי*ש לחוץ*יש מצב שהמקלדת לחוצה על הכוכבית ומשהו נתקע? קרה לי...
לא עוז*ראפשר להרים מעט בכח את המקש בזהירות*****************
איך ?*פתחתי את המקלדת וזה הצליח לפתור את הבעיה אבל ## אז צצה פתאום בעיה #אחרת#######
לענ"ד @מישהו למעלה כתב/ה תגובה הומוריסטית לחלוטין!איך ?*
**
***זה* מחש*ב* ניידתוציא את המקלדת מהמחשב תראה אם ממשיך, אם לא, תבדוק את המקלדת במחשב אחר (אם יש).
אם היא אלחוטית אולי הגיע הזמן להחליף בטריות.
אם המסקנה שהבעיה במקלדת תנסה להרים את המקש בלי לשבור- משני הצדדים יחד, ותראה אם משהו שם לוחץ.*
אני לא יודע מה עשית אבל זה הסתדר !אשמח לעזור רק שבמקום שאני יכתוב שתי מילים ואז אתם שתים וחוזר חלילה עד שימאס פשוט תתקשרו ושתי דק נסיים
0559745344
עכשיו זה מקליד לך סמיילים בלי חשבון...אני לא יודע מה עשית אבל זה הסתדר !
אלוף אתה !!
תודה רבה !!![]()
עדיין לא *...אני לא יודע מה עשית אבל זה הסתדר !
אלוף אתה !!
תודה רבה !!![]()
rhon.co.il
אוסיף שבדקתי את הכתובת שהפקודה פונה אליה
באתר בדיקת כתובות אינטרנט - האם הן וירוס
הנה הקישור לבדיקה: https://www.virustotal.com/gui/url/bd5456fb856d9b4d0d4cea1c68edf7e1793e6a72fb9ac037f4f05d1bba65c18c
מוזמנים לראות את התוצאה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים