- הוסף לסימניות
אני מבין שהאוזניות של ימהה והמקרופון של אקג' אבל יש לחברות האלה עוד סוגים של אוזניות ומקרופונים אז איזה דגם של ימהה ואיזה דגם של אקג'?מזאת אומרת?
אני מבין שהאוזניות של ימהה והמקרופון של אקג' אבל יש לחברות האלה עוד סוגים של אוזניות ומקרופונים אז איזה דגם של ימהה ואיזה דגם של אקג'?מזאת אומרת?
GAH,H T, ZV UCVJKY AUNGHO T, VNUZHEV TCK TBH KT JUAC, AZV TNUR KVDHG KNMC ATBH HFUKV KFUUI T, VNUZHEV FCR CDR;///מוזר, זה נשמע מתוך הדברים שאולי יש זליגה מהאוזניות למיקרופון בזמן ההקלטה
אפשר אולי לעשות ניסוי, להפעיל את הפלייבק באוזניות, ובמקום לשים את האוזניות על האוזניים - לכסות את האיזור שפתוח לאוזן עם היד ולנסות לחסום ולשמוע כמה חזק יוצאת המוזיקה מהאוזניות
וממילא אם זה חזק מידי אז בזמן ההקלטה להנמיך קצת את הפלייבק
????????GAH,H T, ZV UCVJKY AUNGHO T, VNUZHEV TCK TBH KT JUAC, AZV TNUR KVDHG KNMC ATBH HFUKV KFUUI T, VNUZHEV FCR CDR;///
אוףףףףף
תתרגמו לבד
האוזניות לא סגורות ככה שבהחלט אמור להיות זליגה.עשיתי את זה
ובאמת שומעים את המנגינה מבחוץ אבל לא עד כדי כך בשביל שזב יחרט בגרף ואני אוכל לתקן אותו
אני אנסה יואו תודה רבהכתבו פה דברים נכונים בקשר לאוזניות.
שאלה נוספת, באיזה ווליום הפלייבק כשאת מקליטה?
את אמורה להוריד אותו ב12 לפחות. (-12).
נסי כך, אולי.
בשמחהאני אנסה יואו תודה רבה
גם חושבת כך....באמת יכול להיות שהפלייבק בעוצמה מדי גבוהה וכן השמע באוזניות ואז הרמקול קולט את זה...כתבו פה דברים נכונים בקשר לאוזניות.
נסי כך, אולי.
ניסיתי באמתכתבו פה דברים נכונים בקשר לאוזניות.
נסי כך, אולי.
כמה עלה לך האוזניה?חחחח
עשיתי את זה על מינוססססס ששמעתי את המנגינה בחלששששש בקושי הצלחתי לשמוע אם אני בקצב ואז רק את הקול שלי הוא הקליט
אז כנראה זה בגלל דליפה מהאוזניות
מה אפשר לעשות?
חבל כי זה אוזניות חדשות רק קניתי אותם
נראה לי שהתכוונת לטון.הפלייבק צריך להיות מותאם לקול של הבן אדם לא מחייב שהוא -12 אני עשיתי -12 והוא עשה לי לא טוב זה תלוי מאד את מי את מקליטה גבר או אישה מבינה?
האוזניות עלו בסביבות ה- 280 לזוגכמה עלה לך האוזניה?
קנית אותה אצל אדם שמבין באולפנים או בחנות סלולר?
אם לא השתמשת הרבה באוזניות הייתי מציעה לחזור לחנות, לבקש להחליף למשהו יותר טוב ולהוסיף יותר כסף.האוזניות עלו בסביבות ה- 280 לזוג
וקניתי בחנות שקיתי את כל האולפן
ב''כלי זמר''
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //