בהתחלה עשינו את זה אבל בקיובייס שלי כשפתחתי לא היה ניתן לערוך את הקובץ להקליט או לשמועסליחה על ההתערבות
לא הבנתי למה omf פשוט לקחת את כל התיקיה בשלמותה ולשלוח (למציאת התיקיה -לחיצה ימנית על קובץ הקלטה בפרויקט Find In Pool לאחמ''כ לבחור איזה קטע מסוים לחיצה ימנית Show In expleor)
omf זה בשביל להעביר מתוכנה לתוכנה אבלאם עובדים עם קיובס אין צורל להמייר ולהסתבך
אני עדין באותה בעיה שלשמה נפתח האשכול יש כאן משהו?ערב טוב!
אני לא בפורום אבל אני חייבת עזרה דחוף
תודה לכל העונים..
קניתי אולפן ואני דיי מתלמדת
יש לי בעיה מסויימת
אני משתמשת בתוכנת קיובייס 10.5
כל פעם שאני מקליטה את עצמי שרה מוקלטת ביחד איתי המנגינה
(כאשר אני שמה את המנגינה על mute אני שומעת את המנגינה כביכול מוקלטת)
אם יש כאן משהו שמבין בזה ויכול לעזור לי אני אשמח לקבל הסבר מה לעשות
ושוב סליחה שהכנסתי את זה לפורום פה, אני עדין לא מחוברת לפורום מוזיקה...
בכרטיס קול עצמו יש כפתור הזזהאותו דבר בדיוק כמו מה שכתבת -
שהתוכנה מקליטה את הפלייבק ומשכפלת אותו בעצם
למרות שאין שום זליגה מהאוזניות.
איך הצלחת לסדר את זה?
הבנתי שהבעיה היא שזה על לופ, הבעיה שבכרטיס שלי אין בכלל כזו פונקציה של לופ.בכרטיס קול עצמו יש כפתור הזזה
לי היה כתוב את זה
TO PC
היה לו 3 מצבים לעמוד עליהם זה המצבים:
DRY CH 1-2G
INPUT MIX
LOOPBACK
ואצלי זה עמד על ה- LOOPBACK
על העברתי אותו למצב של- input mix
אם צריך אני אתן הסבר עם תמונות
מחכה לעידכון אם הסתדרתם...
אולי יש לכם שליטה על הכרטיס קול מהמחשב?הבנתי שהבעיה היא שזה על לופ, הבעיה שבכרטיס שלי אין בכלל כזו פונקציה של לופ.
ובקיובייס הכל מוגדר תקין.
אם עדיין יש למישהו רעיון, אשמח לשמוע.
מליון לייקים! עובד!!אולי יש לכם שליטה על הכרטיס קול מהמחשב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //