ושכחתי להזהיר שהיא אסורה לסובלים מבעיות בכליות
נכתב ע"י hbecker;1786369:אני חושבת שאנסה לרסס על עצמי מסיר שומנים של סנט מוריץ- בתקווה שאקום בבוקר כשסביבי בריכה של כל השומנים שנמסו....
נכתב ע"י hbecker;1786369:נכון מאוד. הבעיה היא שכ-8% מהאוכלוסיה סובלת מבעיות בכליות מבלי שהיא מודעת לכך [2% האחרים הם אלו שמודעים לכך- אנשים עם מחלות כליה כרוניות כגון כליות פוליציסטיות, כליות דיספלסטיות, מטופלי דיאליזה, מושתלי כליות, אנשים הסובלים מפרוטינורה [חלבונים בשתן] וכיוצ"ב] ודיאטה כזו עלולה להוות טריגר להתפרצות של המחלה למצב שהוא בלתי הפיך ולכן הדיאטה הזו לא כל כך מומלצת. מה שכן- אפשר לבקש בדיקת דם לקריאטנין creatnine, אוראה BUN, וחומצה אורית Uric Acid [בקיצור renal profile] וחלבון בשתן. אם הבדיקות האלו תקינות לחלוטין אז כנראה שגם אם יש מחלת כליות סמויה היא לא במצב שהדיאטה הזו [לשבוע בלבד!!!!] תהיה טריגר להתפרצותה.
מנסיון- אני מכירה מספר חולי כליות [חלקם כבר אחרי השתלת כליה בגלל המצב של הכליות אחרי דיאטה כזו כשלט ידעו שיש להם בעיה כלייתית סמויה] כאלו.....
אפשר-אבל מאוד בזהירות....ורצוי לחזור על בדיקות הדם כחודש לאחר הפזקת הדיאטה.
אני חושבת שאנסה לרסס על עצמי מסיר שומנים של סנט מוריץ- בתקווה שאקום בבוקר כשסביבי בריכה של כל השומנים שנמסו....
נכתב ע"י Art Studio;1786379:שוקלת לאמץ את הרעיון...
נכתב ע"י צפרא;1786274:דיאטת חלבונים (לא יותר משבוע!)- אפשר להוריד איתה אפילו 4 ק"ג בשבוע:
התפריט
2 ליטר מים ביום
בוקר- ביצה/ חביתה
ירקות מותרים- מלפפונים, חסה, כרוב, סלרי אמריקאי- לא הרבה בערך 2 יחידות מכל ירק.
גביע קוטג
בצהרים- עוף- ללא הגבלה
ערב דג- ללא הגבלה
(אסור חלב, גבינה וכד'- כיוון שמכילים לקטוז- סוכר)
הפחמימה היחידה המותרת היא לחם פשתן
אה, ובשעת משבר מותר לאכול 2 אגוזי מלך או שוקולד מריר (קוביה)
היומיים הראשונים קשים אבל אח"כ הגוף מתרגל ותחושת הרעב אמורה להעלם (לי זה לא קרה)
אם תצליחי אשרייך וטוב לך..
ושכחתי להזהיר שהיא אסורה לסובלים מבעיות בכליות
אני לא יודע אם זה המקום לכתוב..נכתב ע"י hbecker;1786369:אני חושבת שאנסה לרסס על עצמי מסיר שומנים של סנט מוריץ- בתקווה שאקום בבוקר כשסביבי בריכה של כל השומנים שנמסו....
נכתב ע"י michal23;1786698:תודה
ישלי כמה שאלות!
בכל משקל ניתן לעשות את הדיאטה הזו?
קוטג' מותר אבל גבינה לא ?
כמה מותר מהלחם בכל ארוחה?
יש עוד חלבונים שמותרים כתוספת לארוחה? לעוף/דג ?
תודה!!
נכתב ע"י chanak4;1786845:אני ניסיתי, ירדתי כל שבוע 1.5-2 קילו (במשך 4 שבועות)
בחגים לא שמרתי, ועדיין לא בדקתי כמה עליתי בחזרה, אבל מתכננת לעשות את זה שוב.
אין כזה דבר...נכתב ע"י stsh;1786847:השאלה אם זה זבנג וגמרנו
נכתב ע"י sarigold5;1786851:אין כזה דבר...
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1786894:שייך לעשות את הדיאטה הזו בזמן הנקה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים