- הוסף לסימניות
אני עו"ס ברווחה בבני ברק, ואני חרדית כמו הרבה חברותי ברווחה.
אני רוצה לנצל את הבמה כאן כדי לומר שהרווחה רק עוזרת ומצילה נפשות.
אנחנו עושים הכל כדי להשאיר ילדים בבית, אם זה יהיה בלהכניס סומכים הביתה כדי לעזור למשפחה, או מועדוניות לילדים או הדרכת הורים שתעזור להורים להתנהל נכון, טיפולים רגשיים לילדים..
בקיצור הכל!!!!!!!! כדי לעזור. יש לנו עומס מטורף כך שאנחנו באמת לא מצליחים להגיע להכל כמו שהיינו רוצים,
אבל להוציא ילדים זה משהו נדיר שפשוט כמעט לא קורה.
לעיתים ההורים ירצו להוציא את הילדים, אבל הרווחה תשדל אותם להשאיר עם הרבה תמיכה, כי היום התפיסה שלילדים הכי טוב בבית עם ההורים, ולא משנה איזה הורים הם, וכמובן שצריך לתת להם הרבה עזרה.
בקשר לסטיגמה על המשפחות החרדיות זה ממש לא נכון, כי העירייה היא חרדית, והרבה מהצוות הוא חרדי, ומי שלא פשוט מבין שזאת האוכלוסיה ומשתדלים לנהוג ברגשיות תרבותית.
הרווחה פשוט עוסקת בהצלת נפשות, וספציפי בני ברק היא רווחה מאד מפותחת וטובה.
לדעתי זה עוול לא לדווח, ממש לא תעמוד על דם רעך.
בהצלחה!
ושנזכה להיות תמיד שליחים טובים.
אני רוצה לנצל את הבמה כאן כדי לומר שהרווחה רק עוזרת ומצילה נפשות.
אנחנו עושים הכל כדי להשאיר ילדים בבית, אם זה יהיה בלהכניס סומכים הביתה כדי לעזור למשפחה, או מועדוניות לילדים או הדרכת הורים שתעזור להורים להתנהל נכון, טיפולים רגשיים לילדים..
בקיצור הכל!!!!!!!! כדי לעזור. יש לנו עומס מטורף כך שאנחנו באמת לא מצליחים להגיע להכל כמו שהיינו רוצים,
אבל להוציא ילדים זה משהו נדיר שפשוט כמעט לא קורה.
לעיתים ההורים ירצו להוציא את הילדים, אבל הרווחה תשדל אותם להשאיר עם הרבה תמיכה, כי היום התפיסה שלילדים הכי טוב בבית עם ההורים, ולא משנה איזה הורים הם, וכמובן שצריך לתת להם הרבה עזרה.
בקשר לסטיגמה על המשפחות החרדיות זה ממש לא נכון, כי העירייה היא חרדית, והרבה מהצוות הוא חרדי, ומי שלא פשוט מבין שזאת האוכלוסיה ומשתדלים לנהוג ברגשיות תרבותית.
הרווחה פשוט עוסקת בהצלת נפשות, וספציפי בני ברק היא רווחה מאד מפותחת וטובה.
לדעתי זה עוול לא לדווח, ממש לא תעמוד על דם רעך.
בהצלחה!
ושנזכה להיות תמיד שליחים טובים.
הנושאים החמים