- הוסף לסימניות
כל הדיון הארוךך כאן הוא על הרווחהבלת"ק חלקי
תפנו לרווחה- הם שם בדיוק למקרים כאלו
ומטפלים בכל הרגישות הנדרשת וכמובן שלא נוקטים מיד בצעדים מרחיקי לכת...
אם אתם צריכים מייל של אשת קשר מבפנים- תכתבו לי בפרטי...
כל הדיון הארוךך כאן הוא על הרווחהבלת"ק חלקי
תפנו לרווחה- הם שם בדיוק למקרים כאלו
ומטפלים בכל הרגישות הנדרשת וכמובן שלא נוקטים מיד בצעדים מרחיקי לכת...
אם אתם צריכים מייל של אשת קשר מבפנים- תכתבו לי בפרטי...
האם במקומות הללו כל סטירה לילד נחשבת כהתעללות פיזית?
שום מקרים בודדיםאלו מקרים היוצאים מגדר הטבע ! (קיימים. אבל לא כמהלך חיים אלא כפגם בייצור...)
זוועות יש בכל תחום (יש גם אנשים המתעללים בבע"ח סתם בשביל הכיף) השאלה אם אפשר להכליל מקרה בודד ולהגדירו כתופעה קיימת.
אפשר שאלה קטנה?אתם נאיבים בעליל
אני חייבת לציין
אנחנו חיים במדינת פשע ורשע
מדינת סדום
גם אם יש הרבה מאד אנשים טובים הם יחידים במערכה!!
המדינה כמערכת מושחתת מיסודה
ואין לה שום מטרה לעזור לאף אחד
הדבר היחיד שהם רוצים זה להשתיק את המצפון שלהם שהם עשו משהו
הם בנו מערכת שמכניסה את כל בני האדם למספרים ואם אתה לא מתאים לסיסטם אתה פשוט מסכן
העיניין הוא שאף אחד לא יכול לעמוד בכל הכללים
וזה אומר להרוס ולחבל את החיים החופשיים כבני אדם וכמשפחה
תזהרו מאד מאד מאד מכל קשר למערכת הזו!!!
זה לא תעמוד על דם ריעך כפשוטו!
חייבים למצוא דרך אחרת לעזור
אחרת שלחתם אותם להתמודד עם כלבים שוחרים לטרף
השטן בעצמו
פשע בשם החוק
ואיו מי שיעצור אותם
תודה לך. נעים מאד לשמוע.אחרת שלחתם אותם להתמודד עם כלבים שוחרים לטרף
השטן בעצמו
חלק מהחשש שלהם זה בגלל עצם ההתערבות של הרווחה בחיי הבית, לפחות אצל חלק מההורים.חלק מהחשש שלהם זה בגלל שרשורים מסוג זה, דעות קדומות והחיבור המטופש בין רווחה להוצאת הילד מהבית.
זו דוגמה מעולה, כי הרווחה לא הייתה מתייחסת לכזה סיפור. יש לה מאות תיקים דחופים הרבה יותר ואין מספיק כוח אדם.היה כאן פעם אשכול, שבמהלכו מישהי ספרה על שכנים שמקלחים את הילדים רק פעם בשבוע, ונותנים להם לזחול חופשי, משהו כזה.
הציעו לכותבת לפנות לרווחה!
זה כל כך לא נכון. יש אמהות שמזניחות את הילדים כי אין להם כח, כי הם לא חושבות שזה חשוב, בגלל שהם רוצות לעשות דברים אחרים, כי הם רוצות קרירה, כי הם רוצות ללכת עם חברות, כי אותן הזניחו בילדותן ועוד הרבה סיבות.אמא לא מזניחה את ילדיה! נקודה.
או שכן או שלא, אני בכל אופן לא מתיימר להתווכח על דברים שאני לא יודענדיר שלוקחים ילדים בימינו
זה שייך לעבר....
ומה עם "לא תעמוד על דם רעך?"
מדובר בילדים קטנים!
ישראל רחמנים בני רחמנים
חשוב לי מאוד להדגיש, שהמחקר המתקדם נוטה היום לראות הפרעת אישיות כתוצר של פוסט טראומה מורכבת.הפרעת אישיות גבולית נחשבת לאחת ההפרעות הנפשיות הנפוצות יחסית: בין 1% ל-4% מכלל האוכלוסייה חיים עם הפרעה זו. כ 75% מהחיים עם הפרעה זו הן נשים. אין זה אומר שאין גברים המאובחנים עם הפרעה זו. קיימת מחלוקת לגבי הסיבות לכך ולגבי עצם קיומם של הבדלים מגדריים אמיתיים בהפרעה זו. אנשים עם אבחנה זו מהווים 10% מכלל מטופלי החוץ מקרב המטופלים הפסיכיאטריים, 20% מהמטופלים הפסיכיאטריים.
זה חריג אבל יש
ואני מכיר אישית משפחה כזאת ואני מתפלל כל יום שהרווחה תתערב לא על ידי.
אנחנו לא מאשימים אבל מכיוון שאני מכיר מקרוב את המשפחה אפשר לראות איך שהילדים סובליםחשוב לי מאוד להדגיש, שהמחקר המתקדם נוטה היום לראות הפרעת אישיות כתוצר של פוסט טראומה מורכבת.
ולמה זה חשוב לי? לא כי הילדים אינם נמצאים במצוקה (הם נמצאים במצוקה קשה! גם אם הבית נראה מתפקד +++, פגיעה רגשית היא הפגיעה הכי הרסנית, וילדים להורים עם הפרעת אישיות חווים פעמים רבות פגיעה כזאת), אלא כדי שהגישה שלנו להורים לא תהיה מאשימה. נכון, ההתנהגות שלהם גורמת סבל לאחרים ופוגעת בילדים שלהם, אבל הם בעצמם פגועים בעקבות מה שקרה להם, ופעמים רבות מאוד אין להם בכלל את הכלים להבין את זה או לטפל בעצמם.
את מדברת על הפרעת אישיות גבולית או כל הפרעה?חשוב לי מאוד להדגיש, שהמחקר המתקדם נוטה היום לראות הפרעת אישיות כתוצר של פוסט טראומה מורכבת
וודאי שצריך וחובה לעצור את המעגל. אין ספק.אנחנו לא מאשימים אבל מכיוון שאני מכיר מקרוב את המשפחה אפשר לראות איך שהילדים סובלים
איך שהיו תוססים ועליזים כולו לפני שנה ואיך היום הם נראים השם ישמור
ונכון רוב ואפי' כל הפעמים זה בגלל טראומה והמשפחה הזאת אני יודע את הסיבה כי אמא שלה הייתה גם ככה ואפי' יותר
אבל צריך לעצור את המעגל
"אם אין אני לי מי לי.." רק אומרת...ואני מכיר אישית משפחה כזאת ואני מתפלל כל יום שהרווחה תתערב לא על ידי.
ולכן באמת הרווחה אמורה לטפל רק במקרים בודדים מתוך עיר שלימהאלו מקרים היוצאים מגדר הטבע ! (קיימים. אבל לא כמהלך חיים אלא כפגם בייצור...)
זוועות יש בכל תחום (יש גם אנשים המתעללים בבע"ח סתם בשביל הכיף) השאלה אם אפשר להכליל מקרה בודד ולהגדירו כתופעה קיימת.
אם יש שם הפרעת אישיות, הסיכוי שהרווחה תקלוט נכון את הסיפור זה כמעט תפילת שוואהפרעת אישיות גבולית נחשבת לאחת ההפרעות הנפשיות הנפוצות יחסית: בין 1% ל-4% מכלל האוכלוסייה חיים עם הפרעה זו. כ 75% מהחיים עם הפרעה זו הן נשים. אין זה אומר שאין גברים המאובחנים עם הפרעה זו. קיימת מחלוקת לגבי הסיבות לכך ולגבי עצם קיומם של הבדלים מגדריים אמיתיים בהפרעה זו. אנשים עם אבחנה זו מהווים 10% מכלל מטופלי החוץ מקרב המטופלים הפסיכיאטריים, 20% מהמטופלים הפסיכיאטריים.
זה חריג אבל יש
ואני מכיר אישית משפחה כזאת ואני מתפלל כל יום שהרווחה תתערב לא על ידי.
הייתי שמחה לשמוע שגם אם הם היו מובטלים והיה להם עודף כוח אדם, הם לא היו מתערבים בגלל סיפור כזה...זו דוגמה מעולה, כי הרווחה לא הייתה מתייחסת לכזה סיפור. יש לה מאות תיקים דחופים הרבה יותר ואין מספיק כוח אדם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים