- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דובדבני;703931:קהל היעד מורכב מחרדים או הצבור הכללי?
ברור שזה פארק לחרדים.
לכן הוא שחור.
נכתב ע"י דובדבני;703931:קהל היעד מורכב מחרדים או הצבור הכללי?
אם התכוונת ברצינות(רוח התגובות מחייבות אותי לברר...נכתב ע"י קופי ועוגיה;704084:וואו, בדמיון שלי זה פארק שמרכז את כל האקסטרים שרק קיים בעולם: בנג'י לתוך נחל שורץ תנינים, צניחה חופשית-ללא מצנח, רכבת הרים בלי חגורת בטיחות, הבנתם את הכיוון.
פארק לאנשים שאוהבים להתחכך בסכנה, להתגרות במוות- ויש הרבה כאלה...
אם היית מוציאה קמפיין עולמי-אין ספק שהיית מצליחה.
ובגדול.
בכל אופן מה שבטוח הצלחת- זה לגרות את הדמיון שלי!
אז בואו נעשה סדר קטן:נכתב ע"י מי אני;704131:בתחילת האשכול היתה התנגדות בסגנון של "אמא אני הולך לדגל שחור אחזור בחצות"
ובסוף כן התלהבו.
כי זה באמת הבדל גדול שלא ציינת אותו -
אם קהל היעד הוא מבוגרים, דגל שחור זה מצויין. יש לו ריח של ים ושל סכנה, של אסור להתקרב ושל קיר מוות, מאורות שדים וכל הסיכונים הכי "כיפיים".
אם זה לילדים, זה פשוט דגל התראה להורים, זהירות! לא להרשות לילדים להגיע!
וממש פסול.
קליעה לכיוון המחשבה שלי...נכתב ע"י עפרה;704266:אבל האכזבה היא בגלל שלא מרשים להיכנס לים בדגל שחור
כאן זה תיקון לאכזבה - בוא תיכנס עם הדגל השחור והסערה והכול!
לכן זה שדגל שחור אמר אכזבה להרבה אנשים זה בכלל לא סותר ששם כזה ילהיב אותם כשמדובר בפארק(אצלנו נכנסים למים גם כשהדגל שחור - דווקא כשהדגל שחור - תמיד בדגל שחור!)
טוב, נניח את הדברים על השולחן...נכתב ע"י גאולונת;704264:תוכל לתת פירוט יותר על הפארק?
טיפה קשה לחשוב על השמות כשלא מבינים מה בדיוק יהיה בפארק ולאיזה קהל יעד הוא.
לפי מה שהבנתי עד עכשיו, זה פארק מים עם מלא הרפתקאות וסיכונים, שרק בחורים נועזים או גברים מבוגרים יעיזו ללכת לשם.
ושזה פונה לקהל החרדי.
אני צודקת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים