למי שמבין או התנסה - אזניות אלו הן אלחוטיות. אין איתן בעיה של לייטנסי?אוזניות זה פיתרון מאוד חסכוני שלא יהיו פידבקים מהמיקרופונים הרבים, ואם זה אוזניות איכותיות אז לפעמים אפשר לשמוע יותר טוב ומדוייק את המוזיקה מאשר אם ישימו מלא מוניטורים על הבמה
סולם מינורי שהדרגא השניה שלו מונמכת דהיינו לא עולים מהדרגא הראשונה לשניה טון שלם אלא חצי טון יש שיר מוכר דרור יקרא (מזרחי) אני מעלה לך כאןא. מה זה "מודוס פריגי"?
ואיך קוראים לסולם "אהבה רבה", גם משהו פריגיש או פריגיי, לא??סולם מינורי שהדרגא השניה שלו מונמכת דהיינו לא עולים מהדרגא הראשונה לשניה טון שלם אלא חצי טון יש שיר מוכר דרור יקרא (מזרחי) אני מעלה לך כאן
אגב עם תרצה לנגן אותו על הקלידים ללא לעלות על שחורים אפשר לנגן אותו על סולם מי
או קיובס או פרוטולסשמעתי רעיון של שרולי ברונכר בכיכר השבת
הוא אומר שם שהוא לא מנגן על שום כלי (הזוי)
והוא משתמש בתוכנה, ממש מעניין אותי אייך קוראים לתוכנה הזו?
הם לא קשורים.מה לא? אין לך מושג, או שהם לא קשורים?
שאלתי את מוישי קראוס וכך הוא ענה לי.תודה שענית לי! אבל תגידי לי איך את יודעת?
מעניין מאודשאלתי את מוישי קראוס וכך הוא ענה לי.
מישהו יודע מי הלחין ושר במקור את השיר
''אבינו אב הרחמן'' המוכר, מתפילת השחר?[/Q
עד כמה שידוע לי זה חיים בנט
רצועה 11, כאן.אני לא יודעת על איזה אלבום אתה מדבר אבל אם אתה מתכוון לשיר מרחוק השם, זה הלחן של משולם גרינברגר..
כן! זה השיר הזה!רצועה 11, כאן.
https://jmusic.me/מ-ר-מ-מיוזיק-רילקס-10/
תודה!כן! זה השיר הזה!
ראיתי את המופע של אידיש נחת, קודם כל מדהים! (אין לי מניות)
דבר שני למה יש למקהלת הילדים אוזניה בתוך האוזן?
למקהלה של הזמרים מובן כי הם צריכים לשמוע מה אומר להם האחראי.
אבל לילדים מי אומר?
אשמח אם תענו לי תשובה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים